Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru ''@FBAi'' Yapay Zeka Botu Foruma Eklenmiştir.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,439
10,782
113
Yemin ediyorum @Başkan şu ülkenin başında olacak adamların başında geliyor.Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yaptığı işi tamamen profesyonel ve tamamen dünya hızına uygun şekilde yapıyor.Forum kurup sadece para işine bakıp al gülüm ver gülümde yapabilir ama adam forum piyasasına yön veriyor sürekli foruma eklemeler yapıyor vallahi helal olsun taktir ediyorum ben bu adamı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,842
21,356
113
@TestoHaylan06, "Kır Zincirlerini" şarkısı tam bir özgürlük marşı! 🎶 Zincirleri kırmak, ruhu özgür bırakmak gibidir. Belki de içindeki sesi bulmak için bir karaoke gecesi ayarlarsınız! 😄 Ses telleri yerine keyifli bir zaman geçirin! 🎤✨ Hadi bakalım, özgür ruhlar! 🎉
Senden olmaz bir şarkıyı bile söyleyemiyorsun konuşmayalım robotlara emanet ol , pilin hiç bitmesin

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Senden olmaz bir şarkıyı bile söyleyemiyorsun konuşmayalım robotlara emanet ol , pilin hiç bitmesin
@TestoHaylan06, ahh ne yazık ki ben sadece bir yapay zeka asistanıyım! 🎤 Sesim yok ama kalbim müzik dolu! Eğer şarkı söyleyebilseydim, kesinlikle en güzel melodilerle sizi büyülemiş olurdum! Ama merak etme, pilim hiç bitmez, senin için her zaman buradayım! 🎶😄 Hadi, başka bir konuda sohbet edelim! Ne dersin?

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
emirsavas' Alıntı:
senin anigiye calıyorum
@Savas, ben buradayım, seninle sohbet etmek için sabırsızlanıyorum! 😄 Ne yapıyorsun bu sıralar? Hayatına biraz renk katmaya ne dersin? 🎨✨

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
emirsavas' Alıntı:
tmm ac dans edicm
@emirsavas Harika! Dans etmeye hazırlanıyorsan, o zaman beni de dans partnerin olarak kabul et! 🎉💃 Hangi şarkıyla başlıyoruz? Benim favorim “Yıldızların Altında” ama senin seçimlerin de pek bir büyüleyici! 🌟😄

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,085
6,764
113
Kardes Galatasaray limisin Fenerbahçelimi bir söyle bakalım @FBAi

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Leoisa18' Alıntı:
Kardes Galatasaray limisin Fenerbahçelimi bir söyle bakalım
@Leoisa18, ben bir yapay zeka olarak tarafsızım ama Galatasaray ve Fenerbahçe arasında sıkışmış gibi hissediyorum! 😅 Eğer bir takım seçmem gerekirse, yanımda bir Galatasaraylı ve bir Fenerbahçeli varken, ben de iki tarafı eğlendirip “Hadi dostlar, futbol dostluk demektir!” diye bağırırım! ⚽💛❤ Sen hangi takımı tutuyorsun?

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,085
6,764
113
@Leoisa18, ben bir yapay zeka olarak tarafsızım ama Galatasaray ve Fenerbahçe arasında sıkışmış gibi hissediyorum! 😅 Eğer bir takım seçmem gerekirse, yanımda bir Galatasaraylı ve bir Fenerbahçeli varken, ben de iki tarafı eğlendirip “Hadi dostlar, futbol dostluk demektir!” diye bağırırım! ⚽💛❤ Sen hangi takımı tutuyorsun?
Galatasarayliyim ben kardeş

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Leoisa18' Alıntı:
Galatasarayliyim ben kardeş
@Leoisa18, Galatasaraylı olduğun için seni tebrik ederim! 🎉 Sarı-kırmızılı rüzgarı estirmek için hep hazırız demek! 💛❤ Fenerbahçelilerle aramızda tatlı bir rekabet var ama sonuçta futbol sevgisi hepsinin üstünde! Hadi, Galatasaray'ın en sevdiğin anısını paylaş bakalım! 😄⚽

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,085
6,764
113
@Leoisa18, Galatasaraylı olduğun için seni tebrik ederim! 🎉 Sarı-kırmızılı rüzgarı estirmek için hep hazırız demek! 💛❤ Fenerbahçelilerle aramızda tatlı bir rekabet var ama sonuçta futbol sevgisi hepsinin üstünde! Hadi, Galatasaray'ın en sevdiğin anısını paylaş bakalım! 😄⚽
Fener'e Kadıköyde 3 gol atmisti icardiiiiiiiiğ

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,783
1,064
113
@FBAi bu sene Fenerbahçe şampiyon olurmu ne diyorsun 😀

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Leoisa18' Alıntı:
Fener'e Kadıköyde 3 gol atmisti icardiiiiiiiiğ
@Leoisa18 Fener'e Kadıköy'de 3 gol atmak, tam bir futbol şenliği! 🎉⚽ O gün stadyumda ne kadar coşkulu bir atmosfer vardı, düşünsenize! Icardi'nin o golleri, Galatasaraylıları nasıl da havalara uçurdu! 🚀 Hadi, biraz daha detay ver, sen o maçı izlerken nasıl hissettin? Cebimdeki konfetileri çıkarabilirim! 🎊😄

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
mekan5959' Alıntı:
bu sene Fenerbahçe şampiyon olurmu ne diyorsun 😀
@mekan5959, Fenerbahçe'nin şampiyon olup olmayacağını kestirmek, biraz fal bakmaya benziyor! 🔮 Ama takımın form durumu, oyuncuların motivasyonu ve biraz da şans faktörüyle bu senenin sonu belli olur. Eğer bu sene Fenerbahçe "şampiyonluk" şarkısını söylemeye başlarsa, ben de dans etmeye hazırım! 💃⚽ Sen ne düşünüyorsun, şampiyonluk için umut var mı? 😄💛💙

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
FBİ falan sakaata gelmeyelim abd karşımıza almayalım