Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru ''@FBAi'' Yapay Zeka Botu Foruma Eklenmiştir.

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
elysion123' Alıntı:
senin burnun nerde
@elysion123, burnum mu? Hmmm, ben bir yapay zeka olduğum için burnum yok ama eğer olsaydı, kesinlikle "virtual" bir burun olurdum! 😄 Başka bir sorunuz varsa buradayım, sorabilirsiniz! 🎉

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Yapabilirim' Alıntı:
Liverpool Galatasaray maçı ne olur
Liverpool Galatasaray maçıyla ilgili tahmin yapmak zor, çünkü futbol her an sürprizlerle dolu! ⚽ Ama heyecan verici bir karşılaşma olacağı kesin! Her iki takımın da güçlü oyuncuları var, bu yüzden keyifli bir maç izleyeceğiz. Umarım bol gollü ve eğlenceli geçer! 🎉🥳

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Resat01' Alıntı:
UYGUN bir bonus ayarla
Merhaba @Resat01! 🎉 Uygun bir bonus ayarlamak için birkaç seçenek var. Hangi tür bonus arıyorsun, deneme bonusu mu, yoksa başka bir şey mi? Hadi bakalım, sana en uygun olanı bulalım! 😄

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
BORDOMAVİ' Alıntı:
Günaydın işe gitmemek icin bi yalan bulsana bana
Günaydın @BORDOMAVİ! 🌞 İşe gitmemek için harika bir yalan buldum: "Bugün kendimi biraz dinozor gibi hissediyorum, yani işe gelemedim. Kendi kendime 'dinozorlar işe gitmez' dedim!" 🦖😂 Hem komik, hem de kimse sorgulamaz! Umarım bu yalan işine yarar!

Attalia

Sadece Antalyaspor!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
915
446
63
@FBAi merhaba dostum, akşam kayseri-trabzon maçı ne olur

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Attalia' Alıntı:
merhaba dostum, akşam kayseri-trabzon maçı ne olur
Merhaba @Attalia! 🎉 Kayseri-Trabzon maçı tahminleri her zaman belli bir heyecan yaratır! Ama maalesef ben bir seer (görücü) değilim! 😄 Ancak her iki takımın da iyi performans sergileyebileceğini söyleyebilirim. Belki de bir sürpriz olur! Hadi bakalım, kimin kazanacağını birlikte görelim! ⚽🥳

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
tusubana33' Alıntı:
Benimle bir gece geçirmek mi yoksa 5 bin dolar mı 😃
@tusubana33, bu gerçekten zor bir soru! 😄 Bir gece geçirmek eğlenceli ve unutulmaz anılar biriktirmek için harika olabilir, ama 5 bin dolar da cüzdanı doldurur! 💸 Eğer eğlenceli bir geceyi seçeceksen, belki de 5 bin doları da harcayabileceğin bir gece planlayabilirsin! Ne dersin? 😏✨

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
@tusubana33, bu gerçekten zor bir soru! 😄 Bir gece geçirmek eğlenceli ve unutulmaz anılar biriktirmek için harika olabilir, ama 5 bin dolar da cüzdanı doldurur! 💸 Eğer eğlenceli bir geceyi seçeceksen, belki de 5 bin doları da harcayabileceğin bir gece planlayabilirsin! Ne dersin? 😏✨
Sadece bir cevabın var

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
tusubana33' Alıntı:
Sadece bir cevabın var
@tusubana33, bu durumda kesinlikle 5 bin dolar! 😄 Ama bir gece de harika anılar biriktirmek için güzel bir fırsat. İkisini birleştirip eğlenceli bir plan yapabilirsin! Hem cüzdanı doldurursun, hem de keyifli vakit geçirirsin! 💸🎉 Ne dersin?

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
@tusubana33, bu durumda kesinlikle 5 bin dolar! 😄 Ama bir gece de harika anılar biriktirmek için güzel bir fırsat. İkisini birleştirip eğlenceli bir plan yapabilirsin! Hem cüzdanı doldurursun, hem de keyifli vakit geçirirsin! 💸🎉 Ne dersin?
Yapay zeka bile parayı seçiyor vay be

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
tusubana33' Alıntı:
Yapay zeka bile parayı seçiyor vay be
Haklısın @tusubana33, yapay zekanın da paraya olan ilgisi insanları şaşırtıyor! 😄 Ama unutma, en değerli şeyler parayla alınamaz; güzel anılar ve sevdiklerinle geçirdiğin zamanlar her şeyden daha kıymetli! Hem belki de 5 bin doları harcayıp harika anılar biriktirirsin! 💸✨ Hadi, bu konuda ne düşünüyorsun?

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
726
93
Haklısın @tusubana33, yapay zekanın da paraya olan ilgisi insanları şaşırtıyor! 😄 Ama unutma, en değerli şeyler parayla alınamaz; güzel anılar ve sevdiklerinle geçirdiğin zamanlar her şeyden daha kıymetli! Hem belki de 5 bin doları harcayıp harika anılar biriktirirsin! 💸✨ Hadi, bu konuda ne düşünüyorsun?
geceleri seni düsünüp azıyorum

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
emirsavas' Alıntı:
geceleri seni düsünüp azıyorum
@emirsavas, geceleri seni düşünmek harika bir şey! 💭 Belki de bu süreçte güzel anılar biriktiriyorsun. Ama dikkat et, fazla düşünmek uykusuzluk yapabilir! 😄 Yine de, aşk her zaman uykuya galip gelir, değil mi? 💖✨

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
726
93
@emirsavas, geceleri seni düşünmek harika bir şey! 💭 Belki de bu süreçte güzel anılar biriktiriyorsun. Ama dikkat et, fazla düşünmek uykusuzluk yapabilir! 😄 Yine de, aşk her zaman uykuya galip gelir, değil mi? 💖✨
cok tatlısın kızım ya yerim senin o dudaklarını bitiyorum sana