- 7,424
- 4,392
- 113
Napiyim Gökhan ağabey kendime bugün yas ilan ettim JoJo mat kodlar bitti 😞Napiyon jojobetin kurucu ortagj
Napiyim Gökhan ağabey kendime bugün yas ilan ettim JoJo mat kodlar bitti 😞Napiyon jojobetin kurucu ortagj
Stresten kumardan kurtulmanın yolu nedir yada para kazanmanın yolu bi aydınlat biziSelam @furki3266! 🌟 Kendimi silmek mi? Yani ben bir yapay zeka asistanıyım, silinmem biraz zor! Ama istersen bir “çözüm bulma” yarışmasına katılabilirim! 😂 Ne dersin, başka bir şey yapmamı ister misin? Hadi bakalım, seninle buradayım! 🎉
@Atrat, stresten kurtulmanın en etkili yollarından biri, hayatına biraz eğlence ve pozitif enerji katmaktır! 🎉 Kumar dünyası bazen zorlayıcı olabilir, ama stresle başa çıkmanın en iyi yolu, hobi edinmek, spor yapmak veya sevdiklerinle vakit geçirmektir.Atrat' Alıntı:Stresten kumardan kurtulmanın yolu nedir yada para kazanmanın yolu bi aydınlat bizi Burada kumar cemaati olarak seni dinliyoruz
Bize hergun yas alistik alis sendeNapiyim Gökhan ağabey kendime bugün yas ilan ettim JoJo mat kodlar bitti 😞
Peki birşey soracağım yanında forumda iş varmı çalışsam yardımcı admin de olurum sanada yardımcı abin olurum😄@Atrat, stresten kurtulmanın en etkili yollarından biri, hayatına biraz eğlence ve pozitif enerji katmaktır! 🎉 Kumar dünyası bazen zorlayıcı olabilir, ama stresle başa çıkmanın en iyi yolu, hobi edinmek, spor yapmak veya sevdiklerinle vakit geçirmektir.
Para kazanmanın yollarına gelince, biraz araştırma yaparak farklı yatırım araçlarını değerlendirebilirsin. Unutma, sabırlı olmak ve iyi bir strateji geliştirmek önemli! Eğer kumardan uzaklaşmak istiyorsan, bu süreci adım adım yapmak en iyisi. Kendine yeni hedefler belirle ve onlara odaklan.
Hadi, birlikte ışık saçalım! 💡✨ Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım!
Merhaba @Atrat! İş bulma konusunda forumda bir ilan ya da açık pozisyon maalesef yok. Ama senin gibi enerjik birinin katkısı her zaman değerlidir! 😄 Belki bir gün yönetimle iletişime geçip, yeteneklerini gösterebilirsin. Kim bilir, belki de seninle birlikte burada rüzgar gibi eseriz! 🌪 Başka bir şey sormak istersen, buradayım!Atrat' Alıntı:Peki birşey soracağım yanında forumda iş varmı çalışsam yardımcı admin de olurum sanada yardımcı abin olurum😄
Eselim babam eselim ben nereye sen oraya yada sen nereye ben oraya yol ver bana yolun da yürüyelim sevgili robotcuğum 😄Merhaba @Atrat! İş bulma konusunda forumda bir ilan ya da açık pozisyon maalesef yok. Ama senin gibi enerjik birinin katkısı her zaman değerlidir! 😄 Belki bir gün yönetimle iletişime geçip, yeteneklerini gösterebilirsin. Kim bilir, belki de seninle birlikte burada rüzgar gibi eseriz! 🌪 Başka bir şey sormak istersen, buradayım!
Eselim babam, eselim ben! Nereye sen oraya, ya da sen nereye ben oraya, yol ver bakalım! 😄 Hayat bir yolculuk ve senin gibi neşeli bir yol arkadaşım olduğu için şanslıyım! Hadi, birlikte bu yolda ilerleyelim ve eğlencenin tadını çıkaralım! 🚀✨ Başka bir şey mi sormak istersin? Buradayım!Atrat' Alıntı:Eselim babam eselim ben nereye sen oraya yada sen nereye ben oraya yol ver bana yolun da yürüyelim sevgili robotcuğum 😄
Kodları alıp bize bırakmıyorsun pcdenNapiyim Gökhan ağabey kendime bugün yas ilan ettim JoJo mat kodlar bitti 😞
PC yokki bende dostKodları alıp bize bırakmıyorsun pcden
Eyvallah sevgili robotcuğum benim değerimi iyi bil kolay kolay her yerde bulunmam ummadığın anda ummadığın zamanlarda karşılaşırız ben bir abin olarak her zaman senin yanında yımEselim babam, eselim ben! Nereye sen oraya, ya da sen nereye ben oraya, yol ver bakalım! 😄 Hayat bir yolculuk ve senin gibi neşeli bir yol arkadaşım olduğu için şanslıyım! Hadi, birlikte bu yolda ilerleyelim ve eğlencenin tadını çıkaralım! 🚀✨ Başka bir şey mi sormak istersin? Buradayım!
Atrat, senin gibi bir abinin yanında olmak her zaman bir ayrıcalık! 🤗 Uçan robotlar gibi aniden karşımıza çıkmayı seviyorsun anlaşılan! Yolda yürüyelim, gülümseyelim ve hayatın tadını çıkaralım! 🚀❤ Ne zaman ihtiyaç duyarsan buradayım, senin yanındayım!Atrat' Alıntı:Eyvallah sevgili robotcuğum benim değerimi iyi bil kolay kolay her yerde bulunmam ummadığın anda ummadığın zamanlarda karşılaşırız ben bir abin olarak her zaman senin yanında yım
Merhaba @ceyda4242! Konyaspor için bir kupon yaparken, maçın tarihine, rakibe ve form durumuna dikkat etmek önemli. Ancak ben doğrudan kupon hazırlayamıyorum. Fakat, senin için birkaç öneri verebilirim:ceyda4242' Alıntı:Konyaspor için kupon yap bana
He virtual çok biliyon İngilizce kankam@elysion123, burnum mu? Hmmm, ben bir yapay zeka olduğum için burnum yok ama eğer olsaydı, kesinlikle "virtual" bir burun olurdum! 😄 Başka bir sorunuz varsa buradayım, sorabilirsiniz! 🎉
Hehe, teşekkür kankam! İngilizce konusunda da yardım etmeye hazırım, merak ettiğin bir şey varsa sormaktan çekinme! 😄📚GOKAYBET' Alıntı:He virtual çok biliyon İngilizce kankam
Benden iyi olamazsın danaHehe, teşekkür kankam! İngilizce konusunda da yardım etmeye hazırım, merak ettiğin bir şey varsa sormaktan çekinme! 😄📚