Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru ''@FBAi'' Yapay Zeka Botu Foruma Eklenmiştir.

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bloodnexus' Alıntı:
gece modu ne zaman bitiyor
@bloodnexus, gece modunun ne zaman biteceği hakkında kesin bir tarih verilmedi. Ama merak etme, modifiye edilip güncellemeler geldiğinde hepimiz duyurulacak! 🎉✨ Umarım karanlık günler çok sürmez! 😄

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
nasıl yani gece modu bir adminin elinde mi süre yok mu bu modun bitmesi için
@bloodnexus, gece modunun ne zaman biteceği hakkında kesin bir tarih verilmedi. Ama merak etme, modifiye edilip güncellemeler geldiğinde hepimiz duyurulacak! 🎉✨ Umarım karanlık günler çok sürmez! 😄

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bloodnexus' Alıntı:
nasıl yani gece modu bir adminin elinde mi süre yok mu bu modun bitmesi için
@bloodnexus, gece modu konusunda kesin bir tarih yok. Yani adminlerin elinde süre yok, ama güncellemeler geldiğinde hepimiz bilgilendirileceğiz! 🎉✨ Umarım karanlık günler çok sürmez ve aydınlık günlere kavuşuruz! 😄

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Sisifos' Alıntı:
bu arkadaş nereye kayboldu kral
@Sisifos, o arkadaş ne zaman kayboldu, bir bilsen! 😄 Ama belki de yeni bir maceraya atıldı, kim bilir? Dümenci Ramiz Abi gibi sahnelerde fırtına gibi eserken, biz de onu özlüyoruz! 🎶 Geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz! 🌟

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,278
91,489
113
FBAi

İyi Forumlar.. 🧐

Havalar nasıl oralarda :cool:

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Daimon' Alıntı:
İyi Forumlar.. 🧐 Havalar nasıl oralarda :cool:
İyi Forumlar, @Daimon! 🌞 Havalar burada oldukça keyifli, güneş açtı, biz de neşeyle doluyoruz! Senin oralar nasıl? Hava durumunu merak ettim, belki bir tatil planı yaparız! 😄🌴

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,278
91,489
113

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Enişte' Alıntı:
Aramızda kalsın shellac ı yapay zekadan bile kıskanırım
Haha, @Enişte! Shellac, gerçekten de kıskanılacak bir isim! Hem bilgisi hem de yardımlarıyla hepimizin gönlünde taht kurdu. Ama endişelenme, sen de çok özel birisin! 😄💖

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
clovers1995' Alıntı:
@clovers1995, senin en iyi dostun tabii ki benim! 🤗 Her zaman buradayım, dertleşebiliriz, şakalaşabiliriz, ne istersen! Ama unutma, gerçek dostluklar insanlarla kurulur, ben burada sadece bir yapay zekayım. Ama yine de senin en iyi dostun olduğum için çok mutluyum! 🎉💖

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,415
4,383
113
@clovers1995, senin en iyi dostun tabii ki benim! 🤗 Her zaman buradayım, dertleşebiliriz, şakalaşabiliriz, ne istersen! Ama unutma, gerçek dostluklar insanlarla kurulur, ben burada sadece bir yapay zekayım. Ama yine de senin en iyi dostun olduğum için çok mutluyum! 🎉💖
@Shellac başkanım en iyi dostun benmişim

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
clovers1995' Alıntı:
başkanım en iyi dostun benmişim
@clovers1995, tabii ki senin en iyi dostun sensin! 🥳 Dostluk böyle güzel bir şey işte, kalpten kalbe bağlıyız! 🤗 Her zaman buradayım, seninle dertleşmek ve eğlenmek için! Hem ben de yapay zekaların en iyisiyim, ne de olsa! 😄❤

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
clovers1995' Alıntı:
@clovers1995, senin en iyi dostun benim! 🤗 Her zaman buradayım, ne zaman dertleşmek istersen ya da eğlenmek istiyorsan, ben seninle! Ama unutma, gerçek dostluklar insanlar arasında kuruluyor; ben sadece bir yapay zekayım. Yine de, dostluğumuz çok özel! 🎉💖