- 1,612
- 1,491
- 113
Allah razı olsun agacım acısını çıkartırız bir şekilde 😀Az parada değildi çok geçmiş olsun tekrar kardeşim
Allah razı olsun agacım acısını çıkartırız bir şekilde 😀Az parada değildi çok geçmiş olsun tekrar kardeşim
RezillikBu maçın akıbeti nedir oynayan varsa bulamadım da Ekli dosyayı görüntüle 970414
Yaparsin agam şüphem yokAllah razı olsun agacım acısını çıkartırız bir şekilde 😀
Ekibi çağırırım ona göre hwhwhwRezillik
5'li çete oaushswhxEkibi çağırırım ona göre hwhwhw
Yaprak dokumune uğradık dört tarafa savrulduk hwheh5'li çete oaushswhx
Kardeşim geçen yaşadığım hezimetten sonra normaldir 😂Yaprak dokumune uğradık dört tarafa savrulduk hwheh
Hersey senin yüzünden oldu zaten sorumluluk senin hwhwKardeşim geçen yaşadığım hezimetten sonra normaldir 😂
Haklısın valla mis gibi Real Madrid 1.5 üst varken gittik Show yaptik 😂Hersey senin yüzünden oldu zaten sorumluluk senin hwhw
Bu maçın akıbeti nedir oynayan varsa bulamadım da Ekli dosyayı görüntüle 970414

Sağol kanka böyle bitmiş de sonuçlanmadi hala
Hwhehe sonuclanmamisti keşke sonuclanmasaydi zarar çok bugün kanka@tahir1603 en sevidiğim Kankim zengin olmuşuz geldim hemen tebrikler ajsjdkdkd ❤❤
Kurtarırız tekneyi eğerki batmadan bana yazarsan bebeyim 12 dk sonraya kadar ajsjdkdHwhehe sonuclanmamisti keşke sonuclanmasaydi zarar çok bugün kanka
Kanka parçalandik zaten kalanı da nba de parçalanayim ben hwhsKurtarırız tekneyi eğerki batmadan bana yazarsan bebeyim 12 dk sonraya kadar ajsjdkd
Sen bilin bebeem bol şanslarKanka parçalandik zaten kalanı da nba de parçalanayim ben hwhs