- 23,055
- 9,092
- 113
167
Usta çok mu sıkıştın 4 koldan saldırıyon
ne gibi 4 koldan?Usta çok mu sıkıştın 4 koldan saldırıyon
kimse benim.kadar sıkışmış olamazUsta çok mu sıkıştın 4 koldan saldırıyon
Fake açtım kod aldım anında kimlik onayı istediler
Adamlar 5 er hesap alıp günlük 500 erden 1000 tl spin çeviriyo. 2 günde bir illa çeker. Şimdi yeni hesap açsak yarın kodları bitirirler hiç açmayalımtelefon sms olması lazım IP ile 5 hesaba kadar girebiliyorsun ama tek hesaba alamadıktan sonra faydası yoktg de kod kanalları anında atıyo kodları yorumlar da adamlar 3 hesap zınk 5 hesap zınk yazıyor direk onlara sövüyorum kanaldan atıyorlar
![]()
valla ben canlı desteğe yazıyorum her gün şu mail ile girişi kapatın multiler yüzünden alamıyoruz diye keşke bitirseler multici madafakırlar aç kalırAdamlar 5 er hesap alıp günlük 500 erden 1000 tl spin çeviriyo. 2 günde bir illa çeker. Şimdi yeni hesap açsak yarın kodları bitirirler hiç açmayalım
Senin şimdi faturan da duruyordur kesinkimse benim.kadar sıkışmış olamaz![]()
Multicileri temizlerlerse sitelerinde adam kalmaz 😀valla ben canlı desteğe yazıyorum her gün şu mail ile girişi kapatın multiler yüzünden alamıyoruz diye keşke bitirseler multici madafakırlar aç kalır
onların da işine geliyor üyeler sayesinde sağlayıcılardan parayı kaldırıyorlarMulticileri temizlerlerse sitelerinde adam kalmaz 😀
daha yok 10 unda kesilecekSenin şimdi faturan da duruyordur kesin
5 dk ya atar ikisi deonların da işine geliyor üyeler sayesinde sağlayıcılardan parayı kaldırıyorlar