- 23,055
- 9,092
- 113
177 clev
Kanka onlar ilgilenmiyor ya everylerin canlı desteklerinin hiç bir şey umrun da değil free takılıyorlar Bende Jojo da spor oynayamıyorum kaç kere yazdım duzelmıyor bi kere para verse sana transfer edecem direk ama daha 100 liranın otesıne geçemedik 🤣Mat ana hesaba vermiyo diye açtım fake e veriyo ana hesaba vermiyo puştlar sjjdkdks. Aldım kodu oynatmadı desteğe yazdım diyo ki kağıda matbet yazın diğer elinizde kimlik selfie çekin
He iyi bari kafan rahat o zamandaha yok 10 unda kesilecek![]()
Rezalet jojo ya 1 hafta 14 kod biriktirsem total 1k etmez 20 30 ödeyip duruyo 🤣Kanka onlar ilgilenmiyor ya everylerin canlı desteklerinin hiç bir şey umrun da değil free takılıyorlar Bende Jojo da spor oynayamıyorum kaç kere yazdım duzelmıyor bi kere para verse sana transfer edecem direk ama daha 100 liranın otesıne geçemedik 🤣
değilHe iyi bari kafan rahat o zaman
Sen hatayı virüsbetin biletlerine kanarak yaptın
Hollanda liginin abv 10 gün önce emmen maçında 1 gol olsa 100k alıyoduk 0 0 bittiSorma ya düşün şu majör liglere bile oynattığı paraya bak şaka gibi ya 80 tl oynayabildim geçen o da tekten gitti 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 939264
4kişi nerde 😇
bende bilmiyorum valla oylesine takip ediyorum sorun degil 4 kisiden biri degilimdir heralde4kişi nerde 😇
Anlamdm bende nerde bunlar 😊bende bilmiyorum valla oylesine takip ediyorum sorun degil 4 kisiden biri degilimdir heralde