- 6,216
- 2,980
- 113
43 sayı iyidir 2. Periyot okuduk ufledik bak gör sayilari
45 kaldıYine iyi sayı çıktı
Bizi darbeyle çabuk indirirler kanka orta doğu sartlari acımasız genç subaylar yetişiyorBir bakariz Mısıra sultan olursun be kanka
Canlı izliyorum süre yemiyorlar hızlı atak yapıyorlar2 kupon da wonlarsa son adım yapar bitiririz dostlar tavşan zıplaması çıt içerde deriz şu basket 3 lükler havada uçmalı 45 lazım
Bi tık hizlanirlarsa gelir kanka2 kupon da wonlarsa son adım yapar bitiririz dostlar tavşan zıplaması çıt içerde deriz şu basket 3 lükler havada uçmalı 45 lazım
50 olsun duz olsun😀2 kupon da wonlarsa son adım yapar bitiririz dostlar tavşan zıplaması çıt içerde deriz şu basket 3 lükler havada uçmalı 45 lazım
Nesinede varsa yayin izlemeye gidiyorum 5 dk kala gelecegim 18 19 kalmis olcak2 kupon da wonlarsa son adım yapar bitiririz dostlar tavşan zıplaması çıt içerde deriz şu basket 3 lükler havada uçmalı 45 lazım
Canlı izleyen bi adım önde beyler ona göreCanlı izliyorum süre yemiyorlar hızlı atak yapıyorlar
Gelecek kardo viskini yudumla sen2 kupon da wonlarsa son adım yapar bitiririz dostlar tavşan zıplaması çıt içerde deriz şu basket 3 lükler havada uçmalı 45 lazım