- 9,223
- 7,646
- 113
beklenen vaaatTamam at gitmezsem adam değilim Şeref sözü! Doğru söylüyorsun kendi başıma kazanayım yapsana öyle bir babacanlik
beklenen vaaatTamam at gitmezsem adam değilim Şeref sözü! Doğru söylüyorsun kendi başıma kazanayım yapsana öyle bir babacanlik
kuruş yok sanaTamam at gitmezsem adam değilim Şeref sözü! Doğru söylüyorsun kendi başıma kazanayım yapsana öyle bir babacanlik
Gitmemek ile tehrid ederek hakkını kaybettin kardeşim sabah ban yiyeceksin zaten 1k atacaktım şu yorumu yazmasan.Tamam at gitmezsem adam değilim Şeref sözü! Doğru söylüyorsun kendi başıma kazanayım yapsana öyle bir babacanlik
dalga gectigin icin seni raporladim🤣🤣🤣Gitmemek ile tehrid ederek hakkını kaybettin kardeşim sabah ban yiyeceksin zaten 1k atacaktım şu yorumu yazmasan.
Abi atmazsın diye dedim öyle at gidicem sözGitmemek ile tehrid ederek hakkını kaybettin kardeşim sabah ban yiyeceksin zaten 1k atacaktım şu yorumu yazmasan.
sozun bittigi yer@mason55 abi hala 4.50 oran var 2 gole bırak şakayı da dalga geçmeyi de gir lütfen
Sana boydan girecek mason abin şimdi az kaldı.@mason55 abi hala 4.50 oran var 2 gole bırak şakayı da dalga geçmeyi de gir lütfen
az kaldı devam edersen böyle maça değil de sana giricem bak@mason55 abi hala 4.50 oran var 2 gole bırak şakayı da dalga geçmeyi de gir lütfen
Sana boydan girecek mason abin şimdi az kaldı.
Abahahjajajs 😂😂😂😂az kaldı devam edersen böyle maça değil de sana giricem bak
Bu kez banlanmıcam senin bokuna@egehandro MADEM KUMARBAZSİN MADEM O KADAR komik veya beni aciz görüyorsunuz bu maçta 5.5 üst demiştim bakabilirsin önceki mesajlara gelirse atacakmisin bana oyun şans parası güveniyormusun kendine
Gecmis ola yikildik
2-1 şikesi işte tırmanmadılar savunma yok ama beceride yok atamıyorlarCaylaga dondü okc olm takimda 1 tane iyi oynayan adam olmazmi la
bilmem ne maci var ne olur yalvarmicam 6.5 ust girBu kez banlanmıcam senin bokuna
yav para olsa roll mü takip ederiz olmayanı alacak herif bizdenbilmem ne maci var ne olur yalvarmicam 6.5 ust gir
senin nick zengin gosterio🤣🤣yav para olsa roll mü takip ederiz olmayanı alacak herif bizden
3 gol neki@egehandro @mason55 @Hayat1kumar
Dalga geçiyorsunuz da kuponun gelmesine 3 gol kaldı şaka misiniz ??