- 41,428
- 32,251
- 113
Başarırsak birine el verir uyuruz.
Bol şansBaşarırsak birine el verir uyuruz.
GelsinBaşarırsak birine el verir uyuruz.
Bol sans kardesBaşarırsak birine el verir uyuruz.
bol sans mudurBaşarırsak birine el verir uyuruz.
Da kardeş başka konudasın.@mason55 ABİ DEMİN TAKMADINİZ BENİ UST OLMAZSA ESSEK GİBİ anircam dedim gol dakikasıni bile bildim
Nolur buna oyna İLKYARİ üst 1.5
Ekli dosyayı görüntüle 980650
3.5 üstten yatırdın daha yok sana@mason55 ABİ DEMİN TAKMADINİZ BENİ UST OLMAZSA ESSEK GİBİ anircam dedim gol dakikasıni bile bildim
Nolur buna oyna İLKYARİ üst 1.5
Ekli dosyayı görüntüle 980650
kardeş bol şansBaşarırsak birine el verir uyuruz.
Abi bu maç İLKYARİ 1.5 üst 3 oran nolur değerlendirin sende oyna @mason55 @egehandroDa kardeş başka konudasın.
Abi ben 3.5 üst de olabilir dedim 2.5 üst gelmezse EŞEGİM dedim iyi oku bak mesajlarıma resim attım 2.40 oran iken 2.5 üst dedim banko diye3.5 üstten yatırdın daha yok sana
Ayrıca penaltı kaçırdı aslında ben yine biliyorum3.5 üstten yatırdın daha yok sana
Geçen yılda böyleydin sen dm atıp nolur oyna diyordun bana koca sene hiç mi olgunlaşmadın be kardeşim..Abi bu maç İLKYARİ 1.5 üst 3 oran nolur değerlendirin sende oyna @mason55 @egehandro
Ya bigit işine ve kardeşim çok biliyosun neden paran yokta millete oynayın diye yalvariyosun awkAbi bu maç İLKYARİ 1.5 üst 3 oran nolur değerlendirin sende oyna @mason55 @egehandro
yemin billah ettin 3.5 üst diye gelmedi adamın konusunu piii etmeAbi bu maç İLKYARİ 1.5 üst 3 oran nolur değerlendirin sende oyna @mason55 @egehandro
Bu o di mi ulan diyorum size o çocuk bu diye ben değilim abi diyor banlattı beni buGeçen yılda böyleydin sen dm atıp nolur oyna diyordun bana koca sene hiç mi olgunlaşmadın be kardeşim..