- 41,484
- 32,456
- 113
Per sonu skora göre üste yönelebiliriz gibi son per atar bu lavuklar3 civarı alırım
Per sonu skora göre üste yönelebiliriz gibi son per atar bu lavuklar3 civarı alırım
bence yine bunlar 55 üstü göremez öyle hissediyorum eller çok soğuk kaldı bugünPer sonu skora göre üste yönelebiliriz gibi son per atar bu lavuklar
Azıcık NBA dan anlıyorsam son per Okc 35 plus spurs 25 plus ayar çekerbence yine bunlar 55 üstü göremez öyle hissediyorum eller çok soğuk kaldı bugün
Son 5-6 dk yı büyük ihtimalle yedekler oynar ilk 3 dk da okc seri yapmazsa tabi yedeklerin performansına bağlı tamamen alt üst için 4-5 dk bekle derimbence yine bunlar 55 üstü göremez öyle hissediyorum eller çok soğuk kaldı bugün
ummm o zaman bekleyelimAzıcık NBA dan anlıyorsam son per Okc 35 plus spurs 25 plus ayar çeker
50 oldu korkuyttular la@KAHİNBEY burda mısın la topitop ?
Ekli dosyayı görüntüle 980663
Ya bir siktir git lütfen rica ediyorum.KAÇMAZ FIRSAT DOSTLAR.... DEĞERLENDİRİN
Ekli dosyayı görüntüle 980662
Olm sihdirgit lanKAÇMAZ FIRSAT DOSTLAR.... DEĞERLENDİRİN
sen sıkıntı mısın illa banltalım mı seniKAÇMAZ FIRSAT DOSTLAR.... DEĞERLENDİRİN
19 sn de 9 başarsınlar bırakalım Bahsi haha50 oldu korkuyttular la
Kanka kahinlerle çok takılma 😄Ya bir siktir git lütfen rica ediyorum.
bende azıcık anlıyorum sanırımAzıcık NBA dan anlıyorsam son per Okc 35 plus spurs 25 plus ayar çeker
Yapışkan kankasen sıkıntı mısın illa banltalım mı seni
nokta atışı olmuş kahinbeyin yerini devraldımbende azıcık anlıyorum sanırım50 bandında kalır demiştim bu çeyrek için
Neden bragantino maçını da TAKMADINİZsen sıkıntı mısın illa banltalım mı seni