- 41,510
- 32,625
- 113
@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.
Gör @İkasbet Destek gor bol şans baba@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.
Bol şans reisimm..@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.
Sağol kankam deneyelimBol şans reisimm..
Gönder gelsin o zamanSağol kankam deneyelim
Bol sans bu sefer olur umarim@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.
Ikasbet eklemeyi sağlasın hele vurup geçeceğizGönder gelsin o zaman
Ne var ikasbet de@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.
Ne eklemesi bu reis bize eklenmiyor mu..😅😅Ikasbet eklemeyi sağlasın hele vurup geçeceğiz
Bir şey yok dost geçen yatırımda bir yanlış anlaşılma olmuştu kayıp yaşadık admin 1k ekleyelim 10x çevrim max 5 k çekim dedi işte durum budur.Ne var ikasbet de
Takipteyiz reissAA Ponte Preta
Guarani SP
1,5 üst gol attıralım 21 dakikamız + uzatmamız var dostlarrrr
Bolll sansss canooo@İkasbet Destek 10x çevrim max 5 k çekim deneyelim 5 k çekersem ikasbete atmak şartı ile 4x500 tl dağıtım 3k da bize kalır bol şans.
Yazdığın gbi gelsin can
Ne ağız var MK 😂😂😂Yazdığın gbi gelsin can