Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 2500+2500 Hedef 15-20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
ben sana ne diye numara mı atayım ki sen kimsin boş adamın tekisin forumu ekmek kapısı olarak gören birisin bu kaybolmasın diye ortalık yerde konuşamıyorsun her zaman her yerde bunu yazarım zoruna gidiyorsa cevap verirsin devam eder.
Allah gönlüne göre versin kardeşim ne diyim haklısın Allah'a emanet

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,078
31,857
113
Hırsız emek hırsızı lan burd la şimdi sizi şikayet edeceğim böyle olacak ise roll acmayin roll açıyorsun takip edene değil etmeyene veriyorsun ödülü senin şerefin bu kadar senin terbiyesiz insanlar lan allahsizlar siz varya .adilik yaptığınız .
Ulan tam sana Curcuna iban at yazacaktım yazdığına bak dostum senin hakkında denilenler doğruymuş neyin hakkı var da helal etmiyorsun bas git köyüne .

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,380
10,654
113
Hırsız emek hırsızı lan burd la şimdi sizi şikayet edeceğim böyle olacak ise roll acmayin roll açıyorsun takip edene değil etmeyene veriyorsun ödülü senin şerefin bu kadar senin terbiyesiz insanlar lan allahsizlar siz varya .adilik yaptığınız .
Olum harbi bokunu çıkarma lan sende aw.Burada kime ne kadar atacak diye zorunluluk mu var?Güldük sana bokunu çıkardın konu başında belirtmiş mi full takip edene atılacaktır diye.Şans dile geç koyayım 200 lirasına

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,881
506
113
@Başkan bunlar roll açıyorlar takip ediyorum en çok takip bende ve en sonda gelen kişiye ödül verdiler . Forumun işleyişine aykırı. Bunlar insan değiller

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,924
27,196
113
ne yapmışım ben Allah aşkına böyle olur mu takip etmisim ve en çok ben takip ettim paranın kaynağı ile alakası yok takip için açtınız rolü ve takip ettim . Kardeşim rica ederim bir miktarda bana atın gerçekten çok lazım ona göre de takip etttim
Zorla güzellik olmaz kardeşim. Ödül alamayacağınızı düşündüğünüz rolü takip etmeyeceksiniz. Maşallah her rolde varsınız

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,954
9,070
113
@Başkan bunlar roll açıyorlar takip ediyorum en çok takip bende ve en sonda gelen kişiye ödül verdiler . Forumun işleyişine aykırı. Bunlar insan değiller
la sende 3 kuruş için sızlayıp durma konu sahibi istediğine verir

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,422
193,177
113
BUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN
LÜTFEN.
GÜNÜNÜZ GÜZEL, HUZURLU, BOL NEŞELİ GEÇSİN BEYLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...