Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 2k - Hedef Belirsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,032
13,161
113
Yeğenleri sinemaya getirdim kanka takip etmeyi çok isterdim senin rollingi Umarin başarırsın
Screenshot_20260606_171257_Gallery.jpg

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
11,285
113
Aynen öyle onu diyorum bu Caner’e ne oluyor benim seninle problemim yok ki daha dün muhabbet çevirdik malum yerden bro metini geçti kamil 😂😂😂
Caner’inde bana yanlışı büyük oldu kendisini sildim arkasından laf etmek bana düşmez.Seninle olan sıkıntımıda sana karşı söyledim zaten onun dışında benim her zaman sevdiğim biri oldun o şekildede kalacaksın diğer muhabbetlerin benim için önemi yok.Başına bir iş gelirse elimden geleni yaparım.Çarşınız pazar şansınız bol olsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
Caner’inde bana yanlışı büyük oldu kendisini sildim arkasından laf etmek bana düşmez.Seninle olan sıkıntımıda sana karşı söyledim zaten onun dışında benim her zaman sevdiğim biri oldun o şekildede kalacaksın diğer muhabbetlerin benim için önemi yok.Başına bir iş gelirse elimden geleni yaparım.Çarşınız pazar şansınız bol olsun
Sağol beybi karşılıklı görüşürüz kendine iyi davran 🙏🤙

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...