- 51,965
- 49,149
- 113
Senin zerre kadar haysiyetin utanman olsa en azından adını degistirip girersinbahane felan yok, dmleri saklıyorum.
konunun 1.derece muhattabı geldi özür diledi özelden atayım sana içindeki yangın soguyacaksa.
Senin zerre kadar haysiyetin utanman olsa en azından adını degistirip girersinbahane felan yok, dmleri saklıyorum.
konunun 1.derece muhattabı geldi özür diledi özelden atayım sana içindeki yangın soguyacaksa.
bunlar üst bitirirler çok belli hacı şimdiden geçmiş olsunFreebet imkansız 50 çıktı daha da atıyorlar son per 45 çıksa bile patlarız
sen hakkın olmayan parayı istediğin için ve seni gazlayan kişi yada kişilerle 1 gün sonra ana bacı bir birinize söverken düşünecektin onları,Ben özür dilemedim ki kimsede özür dilemez cebimde sigara paramın olmamasi beni karaktersiz yapmaz ama sen asla karakter sahibi olmayacaksin
Önemli değil freebet ti denedik yemedibunlar üst bitirirler çok belli hacı şimdiden geçmiş olsun
61 ne 59 u 🤣🤣1.çeyrekte 59 ne hacıya
yazarken atmışlar son saniye61 ne 59 u 🤣🤣
sen anana bacına karına söven adamla kankasın, para için onu düşün.Senin zerre kadar haysiyetin utanman olsa en azından adını degistirip girersin
Sen eğer utanmazssan konu açayım senin bizzat yazdığın mesajalri okutayim herkese ?sen hakkın olmayan parayı istediğin için ve seni gazlayan kişi yada kişilerle 1 gün sonra ana bacı bir birinize söverken düşünecektin onları,
iş işten geçti sen sona değil dona kaldın,
kimsenin parasını yemeyede ihtiyacım yok,
çok karakter sahibiyim diyorsan dm atayım oku yüzünden soguk ter aksın.
Çok şükür forumda alnimiz ak karkater dersen anket yap ikimizisen anana bacına karına söven adamla kankasın, para için onu düşün.
en azından beni büyük yada küçük görüp geldiler özür diledir,
sana son yazışımdır ne istersen onu düşün çok umrumda olan bir karakter değilsin.
açmayan adam değildir,Sen eğer utanmazssan konu açayım senin bizzat yazdığın mesajalri okutayim herkese ?
O zaman ben ifşa etmedim bak sen kasindin konu açıp mesajlarını atıyorum herkes şahit sen istiyorsun haklı olgunu felan yazmışsın ya insanlar karar versinler kim haklı kim değil kim karakterli kim değil@fearjr1992 dost,
kusura bakma, konu içerisindeki olaylar nedeniyle,
arkadaş mağrurlanmış kendi kendine,
Golden geldi de diğeri çooook imkansız 4 dk sayı atılmasa bile gelme şansı çok az