Eyw kanka hgGardasima bol sans inşallah
Sus çirkin kral geçende senin konuna geldik 10.mesaj attık zikine takmadın sendeYanlış kişiye atmışsın o 500 ü bana atsan ben 50
Vursam 20k atmıştım sana atacağımı da biliyorsun hehehe 🤣🤣
Ne diyeyim kanka insan oğlu çiğ süt emmiş boşuna demiyorlarBoş ver kanka kısacasi sen adama cebinde ki 500 TL yi ikiye bölüp atarsın sonra adam 50k alır sana cevap vermez ve daha kötüsü başkası aracılığıysa sana 200 lira atar bu paranın ben amk herkesmi değişir abi
Vardır bir nedeni ne diyelim.Sus çirkin kral geçende senin konuna geldik 10.mesaj attık zikine takmadın sende
Eksık olmasın kanka ilj başta bğyük dağıtım denip adam başı dusen paradan kesilip roll açtırılırBoş ver kanka kısacasi sen adama cebinde ki 500 TL yi ikiye bölüp atarsın sonra adam 50k alır sana cevap vermez ve daha kötüsü başkası aracılığıysa sana 200 lira atar bu paranın ben amk herkesmi değişir abi
Bundan sonra ayda yılda bir konu açarımNe diyeyim kanka insan oğlu çiğ süt emmiş boşuna demiyorlar
Hahahahahha aynenEksık olmasın kanka ilj başta bğyük dağıtım denip adam başı dusen paradan kesilip roll açtırılır
Hosbuldum gardaşım oynadığın gibi gelsin inşallahEyw kanka hg
Doğrudur kankaVardır bir nedeni ne diyelim.
Yok kanka konu aç ama kisasta hayat vardır kim sana nasıl yapıyorsa aynısını yapacaksinBundan sonra ayda yılda bir konu açarım
Sıkıntı o zaten atmaya başlarsalar 180 sayı çıkar amq 🤣🤣Çok kaçırıyorlar ama sorun hızlı hücum ediyorlar baya
Neyse bol şans buraya iyi forumlar beylerYok kanka konu aç ama kisasta hayat vardır kim sana nasıl yapıyorsa aynısını yapacaksin