- 8,640
- 1,125
- 113
14
Tebriks gizli fısladama yapmışsın ula bu akşam Dm atıp desen al şu 1k dene diye 700k bile vurmuş olabilirdik abartısız be 50 liradan çıktım valla billaYok daha şimdi 50 çektim artık paylaşım yapmıyorum göz değiyor göz. Yeni bir iki oyun keşfettim buraya kazandığım oyunu attığım zaman o oyun ne hikmetse 3 gün sonra kapanıyor
Kanka bu totem yemiyor her zaman sanırım bu sefer yırtıldık ahahajjsjsKayıp bonus talep et site bıle kuponu beklemeden ekler @fearjr1992
Duşa girmisitim dost şimdi geldim14 oldu batıyoruz @Beşiktaş abi roll aç dedin parliament dedin 500 yoğurt oluyor 105 ataydım. Sana en azından +395 karda olurdum ajskdmdmddm nerdesin alowww
Yok la valla bu defa totem degil 30 u görmez dedim basta 😅Kanka bu totem yemiyor her zaman sanırım bu sefer yırtıldık ahahajjsjs
hoş geldin abiDuşa girmisitim dost şimdi geldim
Tebrikler dost güle güle harcaYok daha şimdi 50 çektim artık paylaşım yapmıyorum göz değiyor göz. Yeni bir iki oyun keşfettim buraya kazandığım oyunu attığım zaman o oyun ne hikmetse 3 gün sonra kapanıyor
Biraz daha de hele 3 atıyor dep paso sen deikcek sjdjdjndYok la valla bu defa totem degil 30 u görmez dedim basta 😅
Ne durumdayız bakalım bu kupona parliament aşkınahoş geldin abi
Ne durumdayız bakalım bu kupona parliament aşkına![]()
19Ne durumdayız bakalım bu kupona parliament aşkına![]()