- 41,496
- 32,618
- 113
1 tripple daha gelirse inanırız
bol şanslar dost
Bol şans reis 🥰
Hoş geldin gardaşımBol şans reis 🥰
Acil boz kuponu2 dk kaldı 11 lazım 🥺🥺
Sağol gardaşım hayırlı sabahlarbol şanslar dost
Ne tarafa bozayım sağa mı sola mı ahsjsjsjdAcil boz kuponu
Kanka senin ihtiyacin yokki i phone 16 var elinde benim daha telefon 10 bin liralık hurda telefon keşke yardıma ihtiyacın olsada elimden geleni yapsam fakirden alıp zengine vermek en büyük günah ve israftır 🤣🤣🤣Tebriks gizli fısladama yapmışsın ula bu akşam Dm atıp desen al şu 1k dene diye 700k bile vurmuş olabilirdik abartısız be 50 liradan çıktım valla billa
Bol şanslar dost
Saglık olsunNeyse denedik başaramadık sağlık olsun
11 var şuanda çocuğa da 11 aldım bi tane 17 promax alıcaktım vazgeçtim pc aldım kankaKanka senin ihtiyacin yokki i phone 16 var elinde benim daha telefon 10 bin liralık hurda telefon keşke yardıma ihtiyacın olsada elimden geleni yapsam fakirden alıp zengine vermek en büyük günah ve israftır 🤣🤣🤣
Kusura bakma dost bizden kaynaklı olduNeyse denedik başaramadık sağlık olsun
1. Perden para aldım bu maçtan 3 dk var 27,5 barem vardı 42 sayı çıktı abiAdam bu üçlük attı maçı bitirdiler![]()
Bana sigara alabilirsin dost inanmazssinda gerçekten yok aha cihana sorKanka senin ihtiyacin yokki i phone 16 var elinde benim daha telefon 10 bin liralık hurda telefon keşke yardıma ihtiyacın olsada elimden geleni yapsam fakirden alıp zengine vermek en büyük günah ve israftır 🤣🤣🤣
Allah daha çok versin kanka maaşallah Allah biz olmayanlarada nasip etsin amin ecmain 🤣11 var şuanda çocuğa da 11 aldım bi tane 17 promax alıcaktım vazgeçtim pc aldım kanka
Estağfurullah denedik yemedi maç yok zaten abiKusura bakma dost bizden kaynaklı oldu![]()