- 41,569
- 32,784
- 113
Keçpiş ola canomahsjsjsjeYok la para falan vurmadım bitiğim seninle kaynatıyorum yoksa sabahın köründe fakir rollinginde ne işim var 🤣 gider ice mocca mı içer kurtlar vadisi izlerdim, 3 gündür fena koyuyorlar bana. 🥜🙈
Keçpiş ola canomahsjsjsjeYok la para falan vurmadım bitiğim seninle kaynatıyorum yoksa sabahın köründe fakir rollinginde ne işim var 🤣 gider ice mocca mı içer kurtlar vadisi izlerdim, 3 gündür fena koyuyorlar bana. 🥜🙈
Sağolasın iPhone'u güzel dost 🤣Keçpiş ola canomahsjsjsje
Bir kerede tamamlandı desen şaşarım zaten 🤣
Ah be kaaarşim git 7-8 ay evelkiBir kerede tamamlandı desen şaşarım zaten 🤣
7-8 ay önce 200₺ yi 300 k yaptım bir günde şimdi eskileri mi masaya yatırayım yani boşver bize yenilikler güzellikler lazım 🤣Ah be kaaarşim git 7-8 ay evelki
Konulara 160-170 sayfalık 500 ü 110k yaptığım 2k yı 80k yaptığım ajsjsjmd
Özelden tümbet 2021 çekimleri attırma 4 sayfa küfür edersin bana ajajsjskkd7-8 ay önce 200₺ yi 300 k yaptım bir günde şimdi eskileri mi masaya yatırayım yani boşver bize yenilikler güzellikler lazım 🤣
Fatih Sultan Mehmet dönemindeki çekimleri at 2021 az olur 🤣Özelden tümbet 2021 çekimleri attırma 4 sayfa küfür edersin bana ajajsjskkd
Hoş bulduk reisim yesillendir buraları 🥰Hoş geldin gardaşım
Ey gidi daha dün yarım kilo et yedin niye demiyosuj onu 🤣Açım aç dün Allansaint salça al diye para yolladıda toz şekerle salça aldım sabah kahvaltıda salça öğle yemeğinde ekmek arası toz şeker yiyoruz halbuki geçen hafta kuzu kesip çevirme yapmıştım ah ulan hayat
Yok dünden önceki gündü o kankam 🤣Ey gidi daha dün yarım kilo et yedin niye demiyosuj onu 🤣
Canımsın canOlsun kanka bir
Şeyler ödemişsin sevindim 😍😍
iPhone nerede ben neden goremiyorumSağolasın iPhone'u güzel dost 🤣
Dm aç bi meto 😂😂😂iPhone nerede ben neden goremiyorum
Açmaz o Maxwin vurdu para bitene kadar o dmyi açabilecek güç daha yok 🤣Dm aç bi meto 😂😂😂
Sen açsana bişey göndericem kanka ahahsjdAçmaz o Maxwin vurdu para bitene kadar o dmyi açabilecek güç daha yok 🤣
Adam princessten 5000x vurdu
Yok yok benim DM bozuk kanka 🤣🥶Sen açsana bişey göndericem kanka ahahsjd
Dmmi yaktın bende dmni yaktım göster krallığını aramızdaki soğuk Savaş bitsin🤣Yok yok benim DM bozuk kanka 🤣🥶
Ayıpsın kankim 😅😅Dmmi yaktın bende dmni yaktım göster krallığını aramızdaki soğuk Savaş bitsin🤣