- 3,883
- 1,131
- 113
0-40
Daha devam ediyormu rol bitmeyen rol yapıyorsun herhal benim cekim geldi baska siteye attim onuda katladim şimdi yine cekim verdim puahaLan kırqcak diye 9,5 alt vurdum beeee
Tebrikler kankam bakiye 14 lere çıktı Ali gitti chilli gol al dedi onu bide saçma sapan tenis 9,5 alt bekliyoruz ajjddkdlDaha devam ediyormu rol bitmeyen rol yapıyorsun herhal benim cekim geldi baska siteye attim onuda katladim şimdi yine cekim verdim puaha
Oranı boşver kanka kırarsak tamamdırGüncel oran 1.7
Batma bari o kadar emeğe yazık olmasın bende de 2k vardi bugün 20 yaptim bari o para cop olmasin yatayım ben enisi sana da bolsansTebrikler kankam bakiye 14 lere çıktı Ali gitti chilli gol al dedi onu bide saçma sapan tenis 9,5 alt bekliyoruz ajjddkdl
2 iyi para roketbet boşta istersen atayım 2,5 ortak girelim 1,250-1250Batma bari o kadar emeğe yazık olmasın bende de 2k vardi bugün 20 yaptim bari o para cop olmasin yatayım ben enisi sana da bolsans
5k bi voleye salla yineTebrikler kankam bakiye 14 lere çıktı Ali gitti chilli gol al dedi onu bide saçma sapan tenis 9,5 alt bekliyoruz ajjddkdl