- 6,303
- 10,485
- 113
Başkan beni sever kanka söyleyeyim bir bahane üretip 100K alırım ondan 63 sana paslarım 😂Bende inceltme operasyonu için 63k arıyorum kanka özelden kanıtlarım banada destek atar mısın ahsjdkdkd
Başkan beni sever kanka söyleyeyim bir bahane üretip 100K alırım ondan 63 sana paslarım 😂Bende inceltme operasyonu için 63k arıyorum kanka özelden kanıtlarım banada destek atar mısın ahsjdkdkd
Neyse dayımızı dinleyelim. Bol şans dayı öpüyorum seni tekele gidiyorumGerek yok ortada da yok zaten kardeşim ekmüüüüğümüze bakalım
Sen adamsın kardeşim ❤❤Neyse dayımızı dinleyelim. Bol şans dayı öpüyorum seni tekele gidiyorum
Ekmek cikmadi mı firindan dahaaGerek yok ortada da yok zaten kardeşim ekmüüüüğümüze bakalım
Dilime tercüman olmuş 😍Para alışverişinde kim seni düşünüyorsa sende onu düşüneceksin. Bu kadar net . Fırıldak olmaya gerek yok bu herkes için geçerli. 3 kuruş para burda vakit öldürüyoruz . Milyon kazansak ne? Ertesi gün sil baştan .
Bol sans hadi kral şal yeni kupnlariGerek yok ortada da yok zaten kardeşim ekmüüüüğümüze bakalım
Çekim bekliyoruzBol sans hadi kral şal yeni kupnlari
Sonra cyberrr devam 😂Çekim bekliyoruz
12 yi 4 e düşürüp çekmemiz yok mu kardeşim ajjddmmfSonra cyberrr devam 😂
EfendimisssssParamız geldi
Eskiler iyiydi yeni tayfa bozukPara alışverişinde kim seni düşünüyorsa sende onu düşüneceksin. Bu kadar net . Fırıldak olmaya gerek yok bu herkes için geçerli. 3 kuruş para , burda vakit öldürüyoruz . Milyon kazansak ne? Ertesi gün sil baştan .
Hadi bol şans şeytan seninleİş insanı bir beyefendi yaslaaa dedi 😂😂
Söylüyoruz ama eleştiri olarak kabul ediliyor Ömer Baba dost . Eskiden miss gibiydik. Sonrasında herkes birbiriyle düşman olduEskiler iyiydi yeni tayfa bozuk
Yalan yok bizde yazıyoruz ediyoruz insanlara yardım eden adama da dönüş yapmasını biliyoruz. Sigara parası için dilenipte para olunca sitelere atıp bakiye kasmıyoruzPara alışverişinde kim seni düşünüyorsa sende onu düşüneceksin. Bu kadar net . Fırıldak olmaya gerek yok bu herkes için geçerli. 3 kuruş para , burda vakit öldürüyoruz . Milyon kazansak ne? Ertesi gün sil baştan .
Haklısın dost. 🙏🏻Yalan yok bizde yazıyoruz ediyoruz insanlara yardım eden adama da dönüş yapmasını biliyoruz. Sigara parası için dilenipte para olunca sitelere atıp bakiye kasmıyoruz![]()
Aman uzatmaya gerek yok sıkmayın canınızı gönlü güzel olana hep gelirHaklısın dost. 🙏🏻