- 3,457
- 1,626
- 113
Fenerbahçenin tek dostu Beşiktaş en büyük düşmanları Trabzon ve Galatasaray
Holinin özel oranından dimi? Bende onu bekliyorum 10k gelicek bjk yenerse10 k alırız desene 😃
Papaz iki gün pilav yemez fener alırDün demiştim trabzonspor yener diye buğün de diyorum
Beşiktaş yener
İban hazır tut çekim için 😃😃Holinin özel oranından dimi? Bende onu bekliyorum 10k gelicek bjk yenerse
Holigan 10 bin Türk Lirası wonnnnFener 38 bjk 29
Maç başlayana kadar skor bu
Maç başlayınca silerim
Ne olacak
Sanki 1 aylık dakika dakika altın kurunu doğru tahmin etmiş . Peh .... Bu arada fener Yener tinercileriDün demiştim trabzonspor yener diye buğün de diyorum
Beşiktaş yener
Samsunluyum ve samsunsporluyum. Ama dediğine katılıyorum. Özellikle ntcham penaltı kullanıyor genelde ve kaçırdığıda çok olduŞu samsunspor kadar şikeci başka bi takim yoktur ligde. Uefada rayo vallecano ya evinde 3-1 yenilip deplasmanda 1-0 yendi.
Bugün de evinde 2-1 öne geçtiği Konya macinda gol yiyip 90. Dakikada penaltı kaçırdı. Ne Galatasaray ne Fenerbahçe bu Samsunspordan kat be kat temizdir. Arastirsinlar bu samsunsporu arkasında birseyler çıkmazsa adam değilim.
İcardi kafasında futbolu bitirmiş gibiAteş falan doğru da takım 2 hafta tatil yapıp jogging yapan icardiyi en uçta görünce kosmuyor. Biz buna beyinleri malamat olmuş eşcinsel eğilimleri olan icardiboylara anlatamiyoruz.
1/2 bjkBu maç 2.5 alt olur tertemiz
Kanka Bjk yenecek yenmek zorunda çünkü para kalmadı 😀😀Fb alır gibi
Şu gs yi fb yi birakip bunlari arastirsalar arkasında bir sürü birsey çıkar eminim.Samsunluyum ve samsunsporluyum. Ama dediğine katılıyorum. Özellikle ntcham penaltı kullanıyor genelde ve kaçırdığıda çok oldu
Aynen dostum birazda öyleKanka Bjk yenecek yenmek zorunda çünkü para kalmadı 😀😀