Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı Ağırlıyor

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
fenerde skrınıar asensıo harıcı oyuncu yok kalecısı bıle 3.yedek kalecı oynadı genclerı oyuna soktu helal olsun tedescoya son saniye talihsiz br gol yese de iyi oldu beşiktaş açısından da sergen adına da sevindim ama şartlar eşit olsa beşiktaşın yenmesi çok zor. iki takım açısından da iyi oldu :) ama fenere koyduk falan diyen insana acırım

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
fenerde skrınıar asensıo harıcı oyuncu yok kalecısı bıle 3.yedek kalecı oynadı genclerı oyuna soktu helal olsun tedescoya son saniye talihsiz br gol yese de iyi oldu beşiktaş açısından da sergen adına da sevindim ama şartlar eşit olsa beşiktaşın yenmesi çok zor. iki takım açısından da iyi oldu :) ama fenere koyduk falan diyen insana acırım

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
499
83
Ooooo oleyyyy,ooooo oleyyyyy,oleyyyy,oleyyyyy,oleyyyy

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Ya fener tam kadroyken de bjk evinde tarihi fark atacakken kırmızı görüp maci sacma şekilde kaybetti rahat ol sen biz besiktasliyiz kimseye koyduk ettik laflarına girmeyiz