Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda Yarı Final İçin Konyaspor Deplasmanına Çıkıyor

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
Tr Ligi'nden değil FB den bu halt olmaz benide yaktı ulan fenerli değilim beni de üzdü vay arkadaş ya
Sen bide bizi düşün kanser olduk her yerden dışlanır olduk fenerli olduğumu öğrenenler bana çay yemek ismarliyor acıyor Allah daha büyük dert vermesin bu en büyüğü diyorlar 🙂

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Ne desen haklısın usta az bile diyon usta
Fenerin sapık başkanı devre arasında 150 milyon euro para harcattırarak takımı üstüne üstlük daha da geriye götürmeyi başardı. Orta sahada yeteri kadar topçu varken gitti Kante, Gendouzi gibi gereksiz transferlere bi dünya para harcattı. 3 tane forveti de gönderip 1 tane toy bir kontra atak topçusuna gene bi ton para harcattı

3 futbolcunun maliyeti 150 milyon euro. İşin komik yanı devre arasında hiç transfer yapmasa hiç olmazsa takım geriye gitmezdi

Aziz Yıldırım bunu kovdurmuştu zamanında bu sapığın kulüpte işi yok diye. Ayrıca şike kumpası sürecinde de Fener şike yaptı diyen bir adam bu. İnsanlar balık hafızalı olduğundan çabuk unutuyorlar bunları

MonteKristoKontu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,266
4,096
113
Fenerin sapık başkanı devre arasında 150 milyon euro para harcattırarak takımı üstüne üstlük daha da geriye götürmeyi başardı. Orta sahada yeteri kadar topçu varken gitti Kante, Gendouzi gibi gereksiz transferlere bi dünya para harcattı. 3 tane forveti de gönderip 1 tane toy bir kontra atak topçusuna gene bi ton para harcattı

3 futbolcunun maliyeti 150 milyon euro. İşin komik yanı devre arasında hiç transfer yapmasa hiç olmazsa takım geriye gitmezdi
Cidden şaka gibi . Akıl işi degil forvet almamak.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Cidden şaka gibi . Akıl işi degil forvet almamak.
12 yaşındaki bir Fener taraftarına 150 milyon euro verip kadro kur desen bu kadar kötü yapamaz. Şaka yapmıyorum. Gerçekten bu kadar kötü kadro kuramaz

Devre arasında şampiyonluğu Galatasaraya armağan etti. Üstelik te 150 milyon euro harcatarak

O Devin Özek denen şerefsiz çok kötü kazıklıyor kulübü. Kulübün başkanı da zaten malın teki

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
438
83
12 yaşındaki bir Fener taraftarına 150 milyon euro verip kadro kur desen bu kadar kötü yapamaz. Şaka yapmıyorum. Gerçekten bu kadar kötü kadro kuramaz

Devre arasında şampiyonluğu Galatasaraya armağan etti. Üstelik te 150 milyon euro harcatarak

O Devin Özek denen şerefsiz çok kötü kazıklıyor kulübü. Kulübün başkanı da zaten malın teki
Devin özek bir dünya aptalı bir insan ancak o kadar aptal olabilit

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Devin özek bir dünya aptalı bir insan ancak o kadar aptal olabilit
Aptal olsa Feneri bu kadar soyabilir mi. Yaptırdığı transferlerden kim bilir ne komisyonlar indirdi çakal. Sıddıki Sherif'e 22 milyon euro bonservis normal mi

Devin Özek aptal değil. Fenerin başkanları mal. Buna Aziz Yıldırım da dahildi. O da menajerlerden çok kazık yedi. Şimdiki transferleri eleştiriyor. Sanki zamanında kendisinin birsürü fiyasko transferleri olmamış gibi