Tr Ligi'nden değil FB den bu halt olmaz benide yaktı ulan fenerli değilim beni de üzdü vay arkadaş ya65 k paramı yedi 1.5 üst şu maçın ne diyim ki bu TR liginden bi halt olmaz
Tr Ligi'nden değil FB den bu halt olmaz benide yaktı ulan fenerli değilim beni de üzdü vay arkadaş ya65 k paramı yedi 1.5 üst şu maçın ne diyim ki bu TR liginden bi halt olmaz
Sen bide bizi düşün kanser olduk her yerden dışlanır olduk fenerli olduğumu öğrenenler bana çay yemek ismarliyor acıyor Allah daha büyük dert vermesin bu en büyüğü diyorlar 🙂Tr Ligi'nden değil FB den bu halt olmaz benide yaktı ulan fenerli değilim beni de üzdü vay arkadaş ya
Fenerin sapık başkanı devre arasında 150 milyon euro para harcattırarak takımı üstüne üstlük daha da geriye götürmeyi başardı. Orta sahada yeteri kadar topçu varken gitti Kante, Gendouzi gibi gereksiz transferlere bi dünya para harcattı. 3 tane forveti de gönderip 1 tane toy bir kontra atak topçusuna gene bi ton para harcattıNe desen haklısın usta az bile diyon usta
Cidden şaka gibi . Akıl işi degil forvet almamak.Fenerin sapık başkanı devre arasında 150 milyon euro para harcattırarak takımı üstüne üstlük daha da geriye götürmeyi başardı. Orta sahada yeteri kadar topçu varken gitti Kante, Gendouzi gibi gereksiz transferlere bi dünya para harcattı. 3 tane forveti de gönderip 1 tane toy bir kontra atak topçusuna gene bi ton para harcattı
3 futbolcunun maliyeti 150 milyon euro. İşin komik yanı devre arasında hiç transfer yapmasa hiç olmazsa takım geriye gitmezdi
12 yaşındaki bir Fener taraftarına 150 milyon euro verip kadro kur desen bu kadar kötü yapamaz. Şaka yapmıyorum. Gerçekten bu kadar kötü kadro kuramazCidden şaka gibi . Akıl işi degil forvet almamak.
Devin özek bir dünya aptalı bir insan ancak o kadar aptal olabilit12 yaşındaki bir Fener taraftarına 150 milyon euro verip kadro kur desen bu kadar kötü yapamaz. Şaka yapmıyorum. Gerçekten bu kadar kötü kadro kuramaz
Devre arasında şampiyonluğu Galatasaraya armağan etti. Üstelik te 150 milyon euro harcatarak
O Devin Özek denen şerefsiz çok kötü kazıklıyor kulübü. Kulübün başkanı da zaten malın teki
Aptal olsa Feneri bu kadar soyabilir mi. Yaptırdığı transferlerden kim bilir ne komisyonlar indirdi çakal. Sıddıki Sherif'e 22 milyon euro bonservis normal miDevin özek bir dünya aptalı bir insan ancak o kadar aptal olabilit