Neymar gelcekmis bide ama orda gelir 😂😂Revivo da gelse keske
Sıdıkiden bin kat iyi keşke geçen sene olsaydı en azından bir forvetimiz olurdu şaka gibi sezon geçirdikFenerbahcem benim ya vay be eski fenerli vedatım gelmis 3 yıl burda ayık olun bu sene o sene galiba vadatı severim cok mutluyum artık baslasın yeni sezon heyecanla bekliyorum vedatı ❤😂😂
Valla oyle şampiyonluğu kasımpasa ve alanyaspor maçında bıraktıkSıdıkiden bin kat iyi keşke geçen sene olsaydı en azından bir forvetimiz olurdu şaka gibi sezon geçirdik
Aynen öyle çok şansız artık bu seneye bakcaz dost azizden umudum varValla oyle şampiyonluğu kasımpasa ve alanyaspor maçında bıraktık
Aziz başkan iyidir kanka aynenAynen öyle çok şansız artık bu seneye bakcaz dost azizden umudum var
Bu yılın en iyi transferlerini erkenden Trabzonspor yaptı bir vedatla olmazNe abartmışsın be atacağı Max 13-14 gol üstünü göremez
Kimi aldiBu yılın en iyi transferlerini erkenden Trabzonspor yaptı bir vedatla olmaz
Bu kafayla 13 yıl daha şampiyonluk göremezsinizFenerbahcem benim ya vay be eski fenerli vedatım gelmis 3 yıl burda ayık olun bu sene o sene galiba vadatı severim cok mutluyum artık baslasın yeni sezon heyecanla bekliyorum vedatı ❤😂😂
Vay beFenerbahcem benim ya vay be eski fenerli vedatım gelmis 3 yıl burda ayık olun bu sene o sene galiba vadatı severim cok mutluyum artık baslasın yeni sezon heyecanla bekliyorum vedatı ❤😂😂