Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'nin Konuğu Adanaspor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,649
91,697
113
1705479824383.png

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe, Adanaspor'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak.

Sarı-lacivertlilerde Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Miha Zajc ve Miguel Crespo, maçta forma giyemeyecek.
Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Bonucci, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Krunic, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, King, Batshuayi.

Adanaspor: Ahmet Said, Feyzi Yıldırım, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz, Lukaku, Kubilay Aktaş, Harun Alpsoy, Diakite, Burhan Tuzun, Metehan Altunbaş, Oberlin.

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe, Adanaspor'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak.

Sarı-lacivertlilerde Afrika Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Miha Zajc ve Miguel Crespo, maçta forma giyemeyecek.
Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Bonucci, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Krunic, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, King, Batshuayi.

Adanaspor: Ahmet Said, Feyzi Yıldırım, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz, Lukaku, Kubilay Aktaş, Harun Alpsoy, Diakite, Burhan Tuzun, Metehan Altunbaş, Oberlin.
Rotasyonumuz bile ligin ustunde 6 0 :)

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
Sadece kupa maçları var ne olcagi belirsiz bilemedim

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
Ben risk alicam viski icin sen garantiye al reis 😍😂

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,301
2,233
113
YA ALLAH BİSMİLLAH ADANASPOR 10 YERİZ

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,649
91,697
113
Inancin olsun reis bende sadece o maca baktim samsunla kg var olur gibime geldi sonra vazgeçtim , koy onu yanınada feneri iy ortaya 1.5 al , ben sadece iy fenere takim 1.5 alcam
Şimdi ilk 0 bitirirler 2.yarı da 4 tane atarlar o zaman da kendi halime gülerim :D :D :D