- 1,781
- 1,063
- 113
Dost fener maçına 6.5 girilir bence 🚬
Dost fener maçına 6.5 girilir bence 🚬
Bol bol şans reis sans bizimle olucak bugun inanıyorum 😍
Reis fener atar ya, oyuncular kendini göstermeli , rotasyonumuz bile cok iyi lig uzerinde , adanaspor kimmişŞimdi ilk 0 bitirirler 2.yarı da 4 tane atarlar o zaman da kendi halime gülerim![]()
![]()
![]()
Akşam yatarsam kupon parası senden 😂Reis fener atar ya, oyuncular kendini göstermeli , rotasyonumuz bile cok iyi lig uzerinde , adanaspor kimmiş
Hahah reis ben analiz yaptim keyif size kalmış, ben oynucam fenere iy 2 tane çakar 😂Akşam yatarsam kupon parası senden 😂
İki taneyi bende atarım 5 6 lazım 😂Hahah reis ben analiz yaptim keyif size kalmış, ben oynucam fenere iy 2 tane çakar 😂
Zamanında intere kafa tutan bir zamanlar Akdenizin en kuvvetli takımıydık kimmiş felan olmuyorReis fener atar ya, oyuncular kendini göstermeli , rotasyonumuz bile cok iyi lig uzerinde , adanaspor kimmiş
Mac boyu olabilir 😂İki taneyi bende atarım 5 6 lazım 😂
İlk yarı 1-1 olsun bizim olsun reisZamanında intere kafa tutan bir zamanlar Akdenizin en kuvvetli takımıydık kimmiş felan olmuyor
Kadromuz berbat reis başkan cimri topcu almıyor rezil olmayız umarımİlk yarı 1-1 olsun bizim olsun reis
Bende öyle bekliyorum dost berbatız kadro kalitemiz pttde küme düşmemeye oynuyorÇok farklı bi skor bekliyorum @Brk0179 affına sığınıyorum ama dost işiniz çok zor Fener 5-6ya gider gibi duruyor skor tahminim 5-0/5-1/6-1