- 49,338
- 54,145
- 113
Yaw isine bak ya adami 3 aydır oyaliyorsun bide gelip herkesin içinde yok sana güzellik yapacam diyorsun güldürme beni sabah sabahO zaman bir daha muhatap olmazsan sevinirim
Yaw isine bak ya adami 3 aydır oyaliyorsun bide gelip herkesin içinde yok sana güzellik yapacam diyorsun güldürme beni sabah sabahO zaman bir daha muhatap olmazsan sevinirim
Lan bu o Yasin değil bu başka bir Yasin Sen niye adama yazılıyorsunYaw isine bak ya adami 3 aydır oyaliyorsun bide gelip herkesin içinde yok sana güzellik yapacam diyorsun güldürme beni sabah sabah
Harbimi la o yasin bu yasin degilmiLan bu o Yasin değil bu başka bir Yasin Sen niye adama yazılıyorsun
Yanlış kişiyle papaz olduk desene@yasin6471 Bu i*** benim dediğim
Vallahi değil ben ceza'dayken buralardaymış o ben çıktığımdan beri göremedim buralardaHarbimi la o yasin bu yasin degilmi
Bende o zannettim ya ulan varyaVallahi değil ben ceza'dayken buralardaymış o ben çıktığımdan beri göremedim buralarda
Ulan ne adamsın ya düşmanı bile doğru göremiyorsun adın bundan sana Abuzer olsunYanlış kişiyle papaz olduk desene
2 mizde çekimi yeni de halen betcodan kaynaklı mı acabaBende o zannettim ya ulan varya
Muro tanır beni. Bi yerden para bekliyorum o da garanti . Sadece kötü zamana denk geldim. Burda kimseye yanlış yapmadım ama ferdi gibilere yanlış yapmak gerekiyormuşYaw isine bak ya adami 3 aydır oyaliyorsun bide gelip herkesin içinde yok sana güzellik yapacam diyorsun güldürme beni sabah sabah
Aynen bi an heyecana geldim vallaUlan ne adamsın ya düşmanı bile doğru göremiyorsun adın bundan sana Abuzer olsun
Kusura bakma dost ben seni başka biriylen karıştırdım hakkını helal etMuro tanır beni. Bi yerden para bekliyorum o da garanti . Sadece kötü zamana denk geldim. Burda kimseye yanlış yapmadım ama ferdi gibilere yanlış yapmak gerekiyormuş
Gelmedimi hala2 mizde çekimi yeni de halen betcodan kaynaklı mı acaba
Yeni de işlem sırasında diyor çakallarGelmedimi hala
Ayak üstü adamı yalancı cikardi muro başkan 🙂Lan bu o Yasin değil bu başka bir Yasin Sen niye adama yazılıyorsun
Bana da ole dedi canlı işlem sırasında değilmiş yalan konuşuyorlarYeni de işlem sırasında diyor çakallar
Dostum daha önce muhabbet ettik seninle sana maç ver tutarsa Hamzaxaslan ile 200 200 demiştim sen hepsini hamzaya ver demiştin. Sende hakkını helal etKusura bakma dost ben seni başka biriylen karıştırdım hakkını helal et
O başkasıyla karıştırdı bir tane i*** vardı burada o buralardadır beni görüyorAyak üstü adamı yalancı cikardi muro başkan 🙂
Kurnaz ama sesini çıkarmıyor 🙂O başkasıyla karıştırdı bir tane i*** vardı burada o buralardadır beni görüyor
Tabii Kurnaz değil namussuzKurnaz ama sesini çıkarmıyor 🙂