Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fibabanka Mobil Uygulama Hk.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,013
51,004
113
Paramı muhafaza etmek harcamamak için. Bir hafta önce fibabanka açmıştım. Uygulamayı da silmiştim. Sabah oradan 10 bin tl yatırım için payfixe transfer yapmıştım. Sonra çekim yapıp tekrar tüm parayı oraya attım, tekrar payfixe para attım bi miktar. Fakat payfixe düşmedi. Fibabanka uygulaması açılmıyor silip indirdim kaç kez ama giriyor gibi oluyor telefonun ana ekranına atıyor tekrar. Uygulamaya girince de yüklenmiyor, blur şekilde kalıyor uygulama . Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunun çözümü nedir? Mobil veri, birkaç tane wifi hepsinden denedim olmuyor yine de .

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,802
1,447
113
Bankanın uygulamasında anlık sorun olabilir

İnternet sitesinden denedin mi ?

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,122
8,303
113
İnternet sitesinden dene

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,013
51,004
113
Ulan valizde yedek trlefon var şarjını doldurmamışım ondan denicektim şimdi git powerbank e para ver

emraherden

🅰🅽🅺🅰🆁🅰🅶🆄🅲🆄 🇺🇦 🇺🇦🇺🇦 ①⑨①⓪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
557
113
Bende yaşıyorum fibanın uygulamasında sorun. Hocam Enpara var düzenli sıkıntısız kullanabileceğin bankaya gitmeden açıyosun.

Burgan Bank var o da iyi bankayla hiçbir işin yok, olsa bile ayağına kadar geliyolar evrak teslim etmek için imza için vs

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,013
51,004
113
Bende yaşıyorum fibanın uygulamasında sorun. Hocam Enpara var düzenli sıkıntısız kullanabileceğin bankaya gitmeden açıyosun.

Burgan Bank var o da iyi bankayla hiçbir işin yok, olsa bile ayağına kadar geliyolar evrak teslim etmek için imza için vs
Sağol dost, çözdüm şimdi teşekkürler