Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Finalin Adi Altayspor-A.Ordu

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
Samsunspor'un kazanmasini cok isterdim.
Lige yeni bir Ege ekibi geliyor. Umarim Altayspor çıkar.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,589
43,499
113
Samsunu 2.08den almıştım 96.dakikada içine etti kuponun
Altınordu tarafındayım ben

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Maçı izledim Samsun çok iyi top oynadı dost üzüldüm Samsun Camiasına.Ama gönlüm Altınordudan yana.Adamların kadrosu tamamen Türk kadro.Türkiyenin en iyi alt yapısı var.Mükemmel topçu çıkıyor.Süper ligde mütiş topçu çıkarırlar.Tamamen finalde Altınorduyu destekleyeceğim

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,168
3,190
113
Ligin son maçında dk 10 da 0-2 öne geçmişti samsun 2.5 üst atmıştım ve maç öyle bitti benim gibi kaç bin kişiyi yaktı :) o günden sonra inşallah çıkamazlar dedim. Tebrikler Altınordu'ya :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,168
3,190
113
Maçı izledim Samsun çok iyi top oynadı dost üzüldüm Samsun Camiasına.Ama gönlüm Altınordudan yana.Adamların kadrosu tamamen Türk kadro.Türkiyenin en iyi alt yapısı var.Mükemmel topçu çıkıyor.Süper ligde mütiş topçu çıkarırlar.Tamamen finalde Altınorduyu destekleyeceğim
Altınordu süperlige çıkmaz dost bakma o kadar sevindiklerine Altay'a verecekler maçı başkanları istemiyor çıkmayı.

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Altınordu süperlige çıkmaz dost bakma o kadar sevindiklerine Altay'a verecekler maçı başkanları istemiyor çıkmayı.
Büyük ihtimalel öyle olacak dost.Başkanları zaten ağzıyla bile söyledi.Ama ben çıkmasını çok isterim bu kulübün

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Kim çıkarsa çıksın 2 kere Beşiktaş'ı İzmir'de izleyeceğiz çok güzel oldu