umarim sende iyi kazanmissindir dostKazandı![]()
tebrikler aga keske uc bes olsaydida bassaydik malesed elde avuçta 0Çok güvendiğim zaman buraya kupon vereceğim. Kazandık bir şeyler![]()
teşekkür ederimtebrikler aga keske uc bes olsaydida bassaydik malesed elde avuçta 0![]()
ayıptır sormasi nr kadar kazandinteşekkür ederim![]()
Ayıptır sorması kazanç miktarını nerde gördün tam olarak dostGüzel bir kazanç
brnde onu düşünüyordum vallaAyıptır sorması kazanç miktarını nerde gördün tam olarak dost
ezbere yaziyor artik adam eli alismis.makina gibiAyıptır sorması kazanç miktarını nerde gördün tam olarak dost
Demek istediğim 2.33 oran yani 200 lira bile olsa neredeyse 500 lira kazanıyor ki daha küçüktür büyüktür farketmez parasını her halükarda 2 buçuk katına çevirmiş buda güzel bir kazançtırAyıptır sorması kazanç miktarını nerde gördün tam olarak dost
Açıklama için teşekkür eder iyi forumlar dilerimDemek istediğim 2.33 oran yani 200 lira bile olsa neredeyse 500 lira kazanıyor ki daha küçüktür büyüktür farketmez parasını her halükarda 2 buçuk katına çevirmiş buda güzel bir kazançtır
Ne alakaezbere yaziyor artik adam eli alismis.makina gibi
belki5lirasi 12lira olmuştur dimi dooosttDemek istediğim 2.33 oran yani 200 lira bile olsa neredeyse 500 lira kazanıyor ki daha küçüktür büyüktür farketmez parasını her halükarda 2 buçuk katına çevirmiş buda güzel bir kazançtır
Kanka cok saf temiz adamsin ha gozum ustunde de valla cok safsin Allah bozmasim safliginiNe alaka
Valla şuan benim için o 10 lira bile değerli zira 0 tl ile günü kapatıyorum o nedenle 0.50 kurusu 1 tl yapsam o bile güzel bir kazançtır dostum benimbelki5lirasi 12lira olmuştur dimi dooostt
Parannin taaaaaa sana birsey olmasin dost beValla şuan benim için o 10 lira bile değerli zira 0 tl ile günü kapatıyorum o nedenle 0.50 kurusu 1 tl yapsam o bile güzel bir kazançtır dostum benim)) Malesef herkes 10k 15k kazanamıyor herkesin kendine göre güzel bir kazancı vardır canım dostum
Eyvallah para malesef kötü iyi farketmez herkese hayat en azından yasam için lazım malesef kumar zevk işidir biz biraz aç tayfa oluyoruz zevk yerine çıkış yolu arayan kısım gibi görüyoruz adam 500 basmış 3.000 almış heveslniyoruz sözde 10 20 tl ile 1.500 2.000 almaya çalışıyoruzParannin taaaaaa sana birsey olmasin dost be