- 111,002
- 62,483
- 113
Hemen ulaşıyorum bro tskr ederizKazanan @Hayat1kumar roll başarılı olursa aynı listeye dağıtım yapılır herkese bol şans..
Çekim gelince başlarız..
Hemen ulaşıyorum bro tskr ederizKazanan @Hayat1kumar roll başarılı olursa aynı listeye dağıtım yapılır herkese bol şans..
Çekim gelince başlarız..
Bu arada bu isler başını agritabilir kardeş haberin olsun forum sıkıntı çıkartıyorKazanan @Hayat1kumar roll başarılı olursa aynı listeye dağıtım yapılır herkese bol şans..
Çekim gelince başlarız..
Ferdinin parasini yedik gecen dost puahahhaAtanları nasıl biliyorsakatmayanlari da bilmek için müneccim olmaya gerek yok dost
![]()
Afiyet olsun Sergen abiFerdinin parasini yedik gecen dost puahahha
Ne gibi?Bu arada bu isler başını agritabilir kardeş haberin olsun forum sıkıntı çıkartıyor
Bunuda gördük ya dost daha olsemde gam yemem ben yeminliyim bir daha ona para atmamayaFerdinin parasini yedik gecen dost puahahha
Bende sasirmistim biraz ama hakkini yemeyelim dost atana atti derizBunuda gördük ya dost daha olsemde gam yemem ben yeminliyim bir daha ona para atmamaya
Üyelerin kendilerinin çekiliş yapması yassk mod görse uyarirdi ama görmemiş iyi olmusNe gibi?
Forumda yeniyim dost öğrenmiş olduk.Üyelerin kendilerinin çekiliş yapması yassk mod görse uyarirdi ama görmemiş iyi olmus
Valla forumda yemeyen bir sen kaldın diyeceğimde sanada para attik ya@Beşiktaş ben de senin paranı yiycem bir gün inanıyorum
Onu saymam sen Büyük adamsın yüklü vurgun yapıp rakı ismarlican kardeşineValla forumda yemeyen bir sen kaldın diyeceğimde sanada para attik ya![]()
Aaa neden dostForumu bırakıyorum Allah'a emanet olun
Sözüm olsun dost forumda benim paramı yemeyen bir @Fkayatuzu var oda yeni yakında oda nasiplenirOnu saymam sen Büyük adamsın yüklü vurgun yapıp rakı ismarlican kardeşine
UtandıAaa neden dost
Demek buyuk vurdun feridm sende allaha emanetForumu bırakıyorum Allah'a emanet olun
Hadi inşallah dost bunu yazdım ama haberin olsun ahahahahSözüm olsun dost forumda benim paramı yemeyen bir @Fkayatuzu var oda yeni yakında oda nasiplenir![]()
Boyle durumlarda sectim dersin dost sikinti kalmazForumda yeniyim dost öğrenmiş olduk.