- 2,979
- 3,086
- 113
yok reis oynamadık sohbet olsun diyeSpirting maci hangi kuponda ben goremedim![]()
yok reis oynamadık sohbet olsun diyeSpirting maci hangi kuponda ben goremedim![]()
oranına yakışır bi tercih2. Kupon psg oluru yüksek
Dost sen hangi sitede oynuyorsunyok reis oynamadık sohbet olsun diye
öyle tamamen katılıyorumKesinlikle dediklerin çok doğru. Ben düştüm zar zor toparladım dahada girmedim girmemde bonusla ufak kasayla çıkarsam çıkarım. Sonu hep hüsran pişmanlık.
yok oynamadım dostLisbon hangi kuponda
dost İstanbul'daysan arkadaşlarla bizim kendi dükkanımızda poker oynuyoruz davet etmek isterim kav 2-3bin keyiflik zevkine oynuyoruzEvet kardeşim 4, 5 tane kuponum iptal edilen gol ve 20 barem üstüne çıkmış nba maclarindan yatti sadece 1 tanesi tuttu oda 4 bin bastığım kupona denk geldi dahada böyle miktarlar girmedim.
Zaten 5 kuponun 3u gelse 4 milyondan fazla olacaktı tutan kuponda 750 bin tl bide 50bin spor turnuvasindan verdiler. Ha dersen kar varmi yok 20 bin dolar pokerden aldığımı verdim 2 ay içinde denk geldi işte.
Az kaldi 40 dakika sonra yerimizi alirizyok reis oynamadık sohbet olsun diye
teşekkür ederim reisDostum öncelikle inşallah kuponun gelir
Herkes iyi dileklerini iletebilse ne güzel olur
Dakika sayıyoruz biz de sonucu güzel bitecekkAz kaldi 40 dakika sonra yerimizi aliriz![]()
Kral adamlar bizim maçlara penaltı sanacak heyecan yaratma😁😁😁😂Oenaltı
Ne kazandik onu söyle3 oldu sporting helal lan size
Sen söyleyecen onu trx ine habersiz para gelen sensin 🤣Ne kazandik onu söyle
Mucizelik bişey yok yatmaya gelmişler 8 9 yemediklerine şükür etmeleri lazımbir mucize geliyor sporting maçında
aleyküm selam bol şans dostSelamun aleykum bol sans hocam