- 2,979
- 3,086
- 113
Abi halı sahaya tabii ki stoper lazım neredesin senHalı sahaya stoper lazım mı
Abi halı sahaya tabii ki stoper lazım neredesin senHalı sahaya stoper lazım mı
5 dkya her yerdeyim sen nerdesinAbi halı sahaya tabii ki stoper lazım neredesin sen
Kanka halı saha paralarını toplamaya adam lazım mıAbi halı sahaya tabii ki stoper lazım neredesin sen
Saol dost saol dakip ettiydik dün oysaki@tahir1603 @JoeQuanqa @zeisy @Sanmames @sseyhan @TheNightMare
Dostlar kazanmamız halinde yukarıdaki arkadaşlara verelim bu seferlik. Kırılmaca olmasın herkes destek çıkıyor bir enerji yakalıyor ama herkese dağıtım yapamıyorum üzgünüm. Bir dahakine @karkar92 @akgul383 @AnthonyEdwards @Badanacı bu arkadaşlara borcumuz olsun
Kârlı işKanka halı saha paralarını toplamaya adam lazım mı
Gelir şimdi dağıtım varsa yardımcı olabilirimcilerKârlı iş
O yaşandı ya daha gelemez bence 😀.Gelir şimdi dağıtım varsa yardımcı olabilirimciler
Saha paraları sendeyse bende maçtan sonra içilen su paralarını alıcamKanka halı saha paralarını toplamaya adam lazım mı
bdüzü5 dkya her yerdeyim sen nerdesin
Biz de limonata oluyordu sizin saha fakirmişSaha paraları sendeyse bende maçtan sonra içilen su paralarını alıcam
seni de yazacaktım hocam zaten bak orada dört kişi yazılı beşinci kişiyi de yazmayı unutmuşum dediğim gibi ama herkese veremiyorum bir dahakine sana da verelim dostSaol dost saol dakip ettiydik dün oysaki
İkram mı 😀.Biz de limonata oluyordu sizin saha fakirmiş
Aynen kanka duygulandım bakİkram mı 😀.
En son geçen sene ikram olarak oralet verdiler ondan aklımda kalmışAynen kanka duygulandım bak
Kanka barca gol attı kimseden ses yok ödüller iptalseni de yazacaktım hocam zaten bak orada dört kişi yazılı beşinci kişiyi de yazmayı unutmuşum dediğim gibi ama herkese veremiyorum bir dahakine sana da verelim dost
hahahahasKanka barca gol attı kimseden ses yok ödüller iptal