- 6,391
- 1,658
- 113
Sahura pide lazım saldır Barça
Son dimi bu gelirse geliyo kupon5-2den 5-3 olacaksa sıkıntı yok enişte
Devrede yapması bi işe yaramaz ki kral. 45dk boyunca yapar mı o önemli4-2 biter Barça defansı orta sahayı sağlam yapar devrede
inşallah dostBarca 4 yaparsa 2 yarı erken rahatlarsın dost nasibin olur bence gelir güzel bir bayram yaşatır sana
La ödül alacak kişiler belli zatenSahura pide lazım saldır Barça
Oyuncu değişikliği azıcık anla artık. Hapını iç çabukDevrede yapması bi işe yaramaz ki kral. 45dk boyunca yapar mı o önemli
doğru görüyorsun sende reis bende aynısını düşündüm4-2 biter Barça defansı orta sahayı sağlam yapar devrede
Bol şans hocam barça büyük bir sürpriz olmazsa fark a gider diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun unutma paylaştıkça çoğalırçok zevkli kupon oynamasam daha da zevkle izlerdim şimdi stresle karışık😁
Ödül mü var ki görmedikLa ödül alacak kişiler belli zaten
Yeni kale birlik sağlamda yapsa atar en skorer takımlardan bu sene ama barca da atar 5-2 ye gelecek son dk 5-3 olacak yaz kenara ne zaman yanıldık ki şimdi yanılalım🤣4-2 biter Barça defansı orta sahayı sağlam yapar devrede
evetSon dimi bu gelirse geliyo kupon
5 kişi belirledik hocamÖdül mü var ki görmedik
@zeisy sana diyoLa ödül alacak kişiler belli zaten
Sevindim dost paylaştıkça rabbim verir herkeze5 kişi belirledik hocam
Belki artar ödül kişi sayısı sahur pidesiz olmaz olamazLa ödül alacak kişiler belli zaten
İnşallah enişte gelsinde bence ilk yarı defans çok açıktı diye dedim.Yeni kale birlik sağlamda yapsa atar en skorer takımlardan bu sene ama barca da atar 5-2 ye gelecek son dk 5-3 olacak yaz kenara ne zaman yanıldık ki şimdi yanılalım🤣
Vala sitenin birinden çekim yapıcaz yatır çek diyor lanet oda bulamadık 1 k askıda bekliyorBelki artar ödül kişi sayısı sahur pidesiz olmaz olamaz
Yine bize yaramadi5 kişi belirledik hocam