- 34,139
- 18,142
- 113
Bol şanslar zor maçlar umarım gelirEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
Bol şanslar zor maçlar umarım gelirEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
Olursa heyecan artar takip etmedim bu sene ama oranlar ev in golünü gösteriyor gibivar girecektim bu maça riske atmayalım dedim eve girelim dedim atar diye düşünüyorum iki takım da kümede aynı puandalar
Kral sen Dediysen umudumuz artar bizim deOlursa heyecan artar takip etmedim bu sene ama oranlar ev in golünü gösteriyor gibi
Hocam bana da yarın yüklü bir para geliyor üzmeyecek bir miktarıyla şunu yapmayı planlıyorum iki takım da çok baskılı başlayacak ikisi de ilk 10 dakika bir korner kullanabilir sen ne diyorsun?var girecektim bu maça riske atmayalım dedim eve girelim dedim atar diye düşünüyorum iki takım da kümede aynı puandalar
denemedim ama mantıklı bu bence yaHocam bana da yarın yüklü bir para geliyor üzmeyecek bir miktarıyla şunu yapmayı planlıyorum iki takım da çok baskılı başlayacak ikisi de ilk 10 dakika bir korner kullanabilir sen ne diyorsun?
aynen miktarları da ona göre ayarladım teşekkürlerbol şans dostum. ilk kuponundaki tercihler çok iyi. rahat gelir. ikincisi biraz zor
0-3 oldu kopmazlar umarım oyundanKral sen Dediysen umudumuz artar bizim de
3 oldu 1 olmadı 3ün yanına 1 ekleyin 😁😁Olursa heyecan artar takip etmedim bu sene ama oranlar ev in golünü gösteriyor gibi
Önümüzde açık izliyoruz bakalım adamların sağ bekş geldi üç kişiyi çalımladı kaleciyi yatırdı attı0-3 oldu kopmazlar umarım oyundan
2.30 evin gol oranı bakalım kopmasalar bari3 oldu 1 olmadı 3ün yanına 1 ekleyin 😁😁
Bakalım hersey olabilirÖnümüzde açık izliyoruz bakalım adamların sağ bekş geldi üç kişiyi çalımladı kaleciyi yatırdı attı
umarımİtalya'da ev boyuna yiyor bir korner golü falan atar inşallah
yani kötü oranı değil aslında maçın başında bu kadar erken şu an üç sıfırda hala bu kadar olması çok da atamaz gibi göstermiyor2.30 evin gol oranı bakalım kopmasalar bari
Gollllyani kötü oranı değil aslında maçın başında bu kadar erken şu an üç sıfırda hala bu kadar olması çok da atamaz gibi göstermiyor
sağol reisBol sanslar
Okeleekeeee bokelekeeeGollll