- 8,471
- 7,171
- 113
Aslan oldu fare🤣🤣Bizimkiler absürt sorularla yordu kesin dost yoksa aslanimiza bir şey olmaz 🤣🤣
Aslan oldu fare🤣🤣Bizimkiler absürt sorularla yordu kesin dost yoksa aslanimiza bir şey olmaz 🤣🤣
Insallah dost insallah kuş taşa carpar yine olur olcagi varsa. Allah yardimcimiz olsun şans bizimle olsunÖyle düşünme dost 2000 de herke snöyle düşündü ama bak tarih tekrrrür edecek ben inanıyorum 5 maç atlatırsak final maçındayız düşünsene inanıyorum ben takıma liveyi eleyen onuda eler
Kedi kedi 🤣🤣Aslan oldu fare🤣🤣
Kesene bereket hocam, bu gazla hali sahada 8 gol 5 asist yazdim sanadostlar parayı gönderdim herkese hayırlı uğurlu olsun
Kesene bereket sorması ayıp kaç para gonderdin🤣🤣dostlar parayı gönderdim herkese hayırlı uğurlu olsun
Kesene bereket kazancın daim olsun inşallah 🙏🏻dostlar parayı gönderdim herkese hayırlı uğurlu olsun
Ödül almadık ama kesene bereket güzel kazancın için GS ye de harbi şu turu getirtdostlar parayı gönderdim herkese hayırlı uğurlu olsun
Bütün betcolarda yüzde 20 zaten kralBeyler 100)20 veya 30 kayıp bonusu hangi site var .
1 kese altın ödülüm geldiKesene bereket sorması ayıp kaç para gonderdin🤣🤣
Bence hiç yatırma daha oynamadan kaybetmeyi kabullenmissinBeyler 100)20 veya 30 kayıp bonusu hangi site var .
Söyle bir tanesiniBütün betcolarda yüzde 20 zaten kral
Onunla konuşmayan tek kişi benim heralde forumda harbi nerede o yok piyasada bozuldu mu nolduİzne gönderdik İhtiyar
Çok yorulmuş
dost mbappe gibi yardırırız bugünKesene bereket hocam, bu gazla hali sahada 8 gol 5 asist yazdim sana
Salla ıban senimi kiracam1 kese altın ödülüm geldi
1 kese altın ödülüm geldi
Öyle bir düşüncem yok kardeşim kaybetmek gibi tek de 1k basacam kaybederseBence hiç yatırma daha oynamadan kaybetmeyi kabullenmissin