- 63,662
- 35,397
- 113
Erhanım çekiliş çıkmış sana payım için dm attım tşklerBolsans dost büyük kupon yapmissin umarım kazanirsin
Erhanım çekiliş çıkmış sana payım için dm attım tşklerBolsans dost büyük kupon yapmissin umarım kazanirsin
kanka inan benimde ümidim o fenere değil antebe güvendim fenerin aptallığı bize de denk gelir mi acabaİnşallah antep 2 tane atarda rahat gelir kupon yoksa zulüm
Futbolda banko macmi var New tehlikeli takim belli olmazBanko maclar kalmıs erhan
Salı gunu ne macı bu erteleme mı vardıteşekkürler dost o da başlıyo şimdi oturup izleyelim kanser eder mi yine fener adamı görelim
Zaten başkasının trx ini verdim 500 lirayı ona verecem pauahErhanım çekiliş çıkmış sana payım için dm attım tşkler
bende bilmiyom erteleme galibaSalı gunu ne macı bu erteleme mı vardı
Bu kupon gelır erhan denedı deme muhabbetı kuralım konu sahıbıyleFutbolda banko macmi var New tehlikeli takim belli olmaz
La yok şaka bi yana fener bu maça asılır rahat 2-3 atar bence eğerki tersi olursa böyle takımında derler yani kaç haftadır üst üstte galibyet yokkanka inan benimde ümidim o fenere değil antebe güvendim fenerin aptallığı bize de denk gelir mi acaba
Bu arada sana da çıkmış metine bile çıkmış la o nasil listeydi ole paubaErhanım çekiliş çıkmış sana payım için dm attım tşkler
Aklımda şeytani şeyler döndüZaten başkasının trx ini verdim 500 lirayı ona verecem pauah
Yedık bıleBu arada sana da çıkmış metine bile çıkmış la o nasil listeydi ole pauba
Benim ihtiyacım yok suanlik adam kazansın kafi pauahBu kupon gelır erhan denedı deme muhabbetı kuralım konu sahıbıyle
Bol şans hocam senin için izleyelim bu akşamdakanka inan benimde ümidim o fenere değil antebe güvendim fenerin aptallığı bize de denk gelir mi acaba
Vallahi son sıraya nasıl yapışmışım sanki tırmanarakBu arada sana da çıkmış metine bile çıkmış la o nasil listeydi ole pauba
bol şansEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
Afiyet olsun 😁Zaten başkasının trx ini verdim 500 lirayı ona verecem pauah
Bol sans dostumEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
bu ne kanka :d?Vay amk adam milletin hayalini alıp çöpe atmış bildiğin surda 250 tane adam tanıyorum bu parayı kazansa bidaha kumar oynamak adam kaldırmış çöpe atmış parayı bekleme boşa git şu ic gelmez