- 2,984
- 3,088
- 113
ağzımı hiç emin açmıyorum olumlu açıyorum güzel enerjiyle birlikte sevinelim diyelim@flacssoNN darısı barçaya büyük konuşmamak gerekiyor ama bir zahmet yensin
ağzımı hiç emin açmıyorum olumlu açıyorum güzel enerjiyle birlikte sevinelim diyelim@flacssoNN darısı barçaya büyük konuşmamak gerekiyor ama bir zahmet yensin
Olur olur newcastle şu haliyle camp noudan bişey çıkaracaksa zaten allah kahretsin öyle barcelonayıhepiniz sağolun dostlar kupon tam tuttuğunda forum bakıma girdi birlikte yaşanamadı coşku akşama nasip olsun
dün arkadaşlar maçları izlemeye gelicekti dk 30da yola çıktılar izlenecek bir şey kalmamıştı 😃Barça erkenden 2 leyip dünkü kolaylık olsun.
Bugün baht sana gülsün bizimde bahtımızda varsa bir ara gülsün yeter 😂ağzımı hiç emin açmıyorum olumlu açıyorum güzel enerjiyle birlikte sevinelim diyelim
Kupon geldikten sonra gerisi teferruat olmuş işte en güzeli. Bugün de aynısı olsun dostdün arkadaşlar maçları izlemeye gelicekti dk 30da yola çıktılar izlenecek bir şey kalmamıştı 😃
Sağdaki gelmiş zaten tebrikler PSG 1.71 oran çok iyiymiş. Barcayla kazanırsın umarım bol şansEveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
Belki de totemi buradadır kanka hersey iyi gidiyor şans seninle olsunhepiniz sağolun dostlar kupon tam tuttuğunda forum bakıma girdi birlikte yaşanamadı coşku akşama nasip olsun
Gool be gool be diye sevinmeye gelmiştim realin golünde sonra içimizde sevindikhepiniz sağolun dostlar kupon tam tuttuğunda forum bakıma girdi birlikte yaşanamadı coşku akşama nasip olsun
bende çok sevindim havalara uçtumGool be gool be diye sevinmeye gelmiştim realin golünde sonra içimizde sevindik
Selam sana Namık Kemalbende çok sevindim havalara uçtum
Hâlâ Madrid bağıra bağıra balkona çıktım
kupon wonanza diye bağırmaya devam ettim
babam ne oldu diye sordu
forumdan birinin kuponu tuttu won dedim
twitterdan hala madrid paylaşımı yapmayı da tabii ki unutmadım
Tebrikler dost forum gitti yazmadık geceağzımı hiç emin açmıyorum olumlu açıyorum güzel enerjiyle birlikte sevinelim diyelim
Maçtan 20 dakka önde yazdığım gibi oldu 😂 Psg yazacağıma barca yazmışım orası ayrıNedense barça ve real olan kupon aşırı kolay gelecek gibime geliyor 1. Yarı real atar barcada 2/0 yapar hissettiğim bu
Sağ ol teşekkürler dostKupon geldikten sonra gerisi teferruat olmuş işte en güzeli. Bugün de aynısı olsun dost
eyvallah hocamSağdaki gelmiş zaten tebrikler PSG 1.71 oran çok iyiymiş. Barcayla kazanırsın umarım bol şans