- 26,396
- 16,418
- 113
Hadi hareketlenin biraz
sağol kankamBelki de totemi buradadır kanka hersey iyi gidiyor şans seninle olsun
adammGool be gool be diye sevinmeye gelmiştim realin golünde sonra içimizde sevindik
HAHSHSHSHSHbende çok sevindim havalara uçtum
Hâlâ Madrid bağıra bağıra balkona çıktım
kupon wonanza diye bağırmaya devam ettim
babam ne oldu diye sordu
forumdan birinin kuponu tuttu won dedim
twitterdan hala madrid paylaşımı yapmayı da tabii ki unutmadım
Beşiktaş Göztepe maçında maç saatini bekleyen Sergen Yalçın gibi teknik direktör edasıyla maçı bekliyorumHadi hareketlenin biraz
Degerli bir sanatçıBeşiktaş Göztepe maçında maç saatini bekleyen Sergen Yalçın gibi teknik direktör edasıyla maçı bekliyorum
Kanka sen şimdiden dm yi kapat bence acıklı hikayeler gelmeye başlar tedbirini al derimBeşiktaş Göztepe maçında maç saatini bekleyen Sergen Yalçın gibi teknik direktör edasıyla maçı bekliyorum
kapalı abi üç gündürKanka sen şimdiden dm yi kapat bence acıklı hikayeler gelmeye başlar tedbirini al derim![]()
Badana fircam kırıldı dost acil yenisini yolla😂kapalı abi üç gündür
Hahajaja bi bu eksiktiEkli dosyayı görüntüle 945625kanka senin fake ini acmislar
Borc istedi verdim ne zmN döner bu hwbsbsHahajaja bi bu eksikti
Galiba dönmez ağam 😅😅Borc istedi verdim ne zmN döner bu hwbsbs
İnş dilediğin olur kral bol sanslar takipdeyizBeşiktaş Göztepe maçında maç saatini bekleyen Sergen Yalçın gibi teknik direktör edasıyla maçı bekliyorum
Dert ettiğin şeye bak kardeşim yolla iban da bidahakine böyle küçük miktarlar için yazmazsan sevinirimKanka araba alcam 20k eksik tamamlasana ben dönerim sana 8 seneye... @tahir1603
Kardeşim hayırlı nöbetlerHe bana açık gözüküyor kanka ondan dedimEkli dosyayı görüntüle 945621