- 13,340
- 5,892
- 113
Benn ve kirik badana fırçamYa tahir dışındaki 4 kişi kim olcak meraktan ölen var
Benn ve kirik badana fırçamYa tahir dışındaki 4 kişi kim olcak meraktan ölen var
3 odaya 5k istediler kendim boyadım bizimle değilsin kardeşim hshdhddBadana Esnaf oadasi arkanda kanka
Bi sefer de biz yakalım infazımızı be. Sonra ben niye seçilmedim oluyo. Ben alışığım saatlerce takip edip ödül almamaya da tuzu kuru olanlar var 🤣Üstlenmissin görevi
Tahir1604Ya tahir dışındaki 4 kişi kim olcak meraktan ölen var
Dost tebrikler ilk kupon tek maça kalmış diğeri gelmiş. Umarım o da gelir istediğin amaç için kullanırsın.Eveet gelelim zurnanın zarttiri zort dediği yeree gelsin bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 945129 Ekli dosyayı görüntüle 945130
Ben 20 liraya salon boyuyorum beni dışlama kanka jsjsj3 odaya 5k istediler kendim boyadım bizimle değilsin kardeşim hshdhdd
Ahmetcansarac61Tahir1604
Tahir1603
Tahir1602
Tahir1601
Tahir1600
Bütün eve 50 desekBen 20 liraya salon boyuyorum beni dışlama kanka jsjsj
Tahir bunu beğendiTahir1604
Tahir1603
Tahir1602
Tahir1601
Tahir1600
Aman bunu başka yerde deme gülerler bak adama hshsBütün eve 50 desek
Etiketi göremedim o eksik kalmış yerine ulaşmamış olabilir hahdhdBi sefer de biz yakalım infazımızı be. Sonra ben niye seçilmedim oluyo. Ben alışığım saatlerce takip edip ödül almamaya da tuzu kuru olanlar var 🤣
03 numara tahir beğenmiş diğerleri nerde 😄Tahir bunu beğendi
Ben ileticem diğerlerine hahdshs03 numara tahir beğenmiş diğerleri nerde 😄
Bi çabuk çorba icer misinAman bunu başka yerde deme gülerler bak adama hshs
Konuda eksik olan bir kişi var hiç gelmemiş galiba.Etiketi göremedim o eksik kalmış yerine ulaşmamış olabilir hahdhd
Black eagle mıKonuda eksik olan bir kişi var hiç gelmemiş galiba.
İsim vermek istemiyorum gelebilir dakika dakika yazarBlack eagle mı
Getir içeyim be çabuk çorbaya asla hayır dememBi çabuk çorba icer misin