Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı flacssoNN// 140 Bin ₺ Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
110000
Kupon Oranı
2.29

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
@tahir1603 @JoeQuanqa @zeisy @Sanmames @sseyhan @TheNightMare

Dostlar kazanmamız halinde yukarıdaki arkadaşlara verelim bu seferlik. Kırılmaca olmasın herkes destek çıkıyor bir enerji yakalıyor ama herkese dağıtım yapamıyorum üzgünüm. Bir dahakine @karkar92 @akgul383 @AnthonyEdwards @Badanacı bu arkadaşlara borcumuz olsun
Kral bi dahakine şimdiden isim vermene gerek yok. Herkese ulaşamazsın burda laf edecek adam yok sana. Barça kazansın yeter

sseyhan

Egemenlik verilmez, alınır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,637
5,719
113

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,857
113
@tahir1603 kral @TheNightMare ı ben teslim edicem sana zahmet olcak diğer arkadaşlara yaparsın dağıtımı tabi kazanırsak daha o da var :)
Tamamdır kanka bu arkadaşlar maç bitimi hemen aktif olsun tutması halinde kötüyü düşünmek istemiyorum Galatasaray maçı var devre arasına kadar girmem bende

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,245
1,038
113
Saçma sapan ofsayt taktiği işlerine girmez umarım barça atletico elek etmişti normal şartlarda 3 4 tane atıp yollaması lazım hayırlısı olsun

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,864
5,704
113
Insalllah kazancla biter, odul alacaklara da simdiden tebrikler gayet adaletli adammis arkadas. Sonrasi icin soz bile vermis boyle bir zorunlulugu olmamasina ragmen. Barca erkenden sallarsa 3 4 olur mac tahminimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...