- 6,955
- 11,309
- 113
200 kâğıt sıralı 200 kâğıt ikili akarı yok kokarı yok temiz kumar 😂Kaç para bastın
200 kâğıt sıralı 200 kâğıt ikili akarı yok kokarı yok temiz kumar 😂Kaç para bastın
Deneyeceğim bro yazdıklarınıda alıyorum şimdi 100 mislide.Birde tamamen merakımdan soruyorum örneğin benim attığım 4’lü ganyan kazanırsa ortalama ne verirbiraz sürpriz ama çok zor görmüyorum altta şimdi kazandığım ikiliyi de atacağım oranlar sizi yanıltmasın at yarışında @LordVoldemort
dost onda gelecek atlara göre değişiyor belirli bir şey yok henüz mesela İngiliz koşuşu ve Arap Taylar koşuşu var İngiliz koşusunda daha yüksek oran gelmesi daha fazla kazanç demek önümüzdeki koşu mesela İngilizDeneyeceğim bro yazdıklarınıda alıyorum şimdi 100 mislide.Birde tamamen merakımdan soruyorum örneğin benim attığım 4’lü ganyan kazanırsa ortalama ne verir
Bol şans kardeşim200 kâğıt sıralı 200 kâğıt ikili akarı yok kokarı yok temiz kumar 😂
hani 510Bol şans kardeşim
Sitede kayıp sadece 10 var whwhhani 510
2-6 aldı sanırım dost helal olsun sana
kaç attın dost ben diğerlerine 100buna 1000 attım2-6 aldı sanırım dost helal olsun sana
Kafama tüküreyim tahir aklımı karıştırmasa o 6 küsür ganyana 500 atacaktım 200 attım eşek gibikaç attın dost ben diğerlerine 100buna 1000 attım
Sağlık olsunKafama tüküreyim tahir aklımı karıştırmasa o 6 küsür ganyana 500 atacaktım 200 attım eşek gibi
Vay aw suçlu olduk hwhwhKafama tüküreyim tahir aklımı karıştırmasa o 6 küsür ganyana 500 atacaktım 200 attım eşek gibi
Tebrikler ben patlak ben sıfır size bol şansSağlık olsun
Seni at üstadı sandım eşeğe oynattın bizi dost puuu senin gibi at üstadına 9 numaralıyı kadrajda bile göremedim 😂Vay aw suçlu olduk hwhwh
40 ganyani vardı yanlışlıkla olsa ihya olurdun da olmadı bu sefer hwhehSeni at üstadı sandım eşeğe oynattın bizi dost puuu senin gibi at üstadına 9 numaralıyı kadrajda bile göremedim 😂
ne güzel kazandırdıklarız olmuş bol şans hepinizeTek kalemde koydum😁Ekli dosyayı görüntüle 991443
O değilde bu salladığım 4’lü ganyanın ilk ikiside geldi 3 le 4 gelirse ne olacak acaba 😂Bir tanede şunu sallamıştım dost bu nasıl tam atçı oldum iyi mi 😂
Kazandı la bu salladığım 4’lü ganyan vay amw demekki benim içimde bi ganyancı varmışBir tanede şunu sallamıştım dost bu nasıl tam atçı oldum iyi mi 😂