- 17,174
- 16,519
- 113
Kavgada söylenmezOnun her yeri sıkıntı olsa ne olur
Kavgada söylenmezOnun her yeri sıkıntı olsa ne olur
Söylenir dost bunaKavgada söylenmez
Sağlıcakla kalın paranın altında kalınGule gule zengin dost
Daha ne kadar fakir kalabilirsin kankam daha dibi yokBen gidiyim en iyisi fakirlerle fakir kalmıyim
Etiket atayım dedim hesabı kapalı herhalde çıkmıyor 🤣Söylenir dost buna
Nasıl bakarsan öyle görürsün kardeşim banka hesabım aynı şeyi söylemiyor hahdhsauaaDaha ne kadar fakir kalabilirsin kankam daha dibi yok
Eniştenin hakkından bi o geliyor puahaEtiket atayım dedim hesabı kapalı herhalde çıkmıyor 🤣
Detaylar için dm.Nasıl bakarsan öyle görürsün kardeşim banka hesabım aynı şeyi söylemiyor hahdhsauaa
Kocaman 138 Türk liram var her an hersey olabilirDetaylar için dm.
2 bin yap 500 kendine al gerisini gönder.Kocaman 138 Türk liram var her an hersey olabilir
Eniste adami duman eder ama abre de kim içip içip geliyor foruma iste puahaHaydaaa @Enişte
O kadar paran mı vardı senin masallahTekten gittik tahmin edin hangi maç 2.5 üst🇳🇱
Ekli dosyayı görüntüle 944709
Enişteyle böyle konuşanlar banlanıyor haberi olsunHaydaaa @Enişte
Gerek yok bana kardeşim 1.500 yapıp atıyorum hwhdhs2 bin yap 500 kendine al gerisini gönder.
Onla ilgili bir şey vardı atacaktım size ekran görüntüsü almistimda bulamıyorum onla biri çok rezil formdaEniste adami duman eder ama abre de kim içip içip geliyor foruma iste puaha
Adam o karakterize ne oldu enisteEnişteyle böyle konuşanlar banlanıyor haberi olsun
@Erhan2121 zilin sesini duydun ErhanEnişteyle böyle konuşanlar banlanıyor haberi olsun
Banlanmış galiba çıkmıyor etiketteAdam o karakterize ne oldu eniste