- 814
- 408
- 63
Tahrikler daim olsunBugün epey şanslı günüm sanırım. Birkaç gün önce sıfır tl iken hatta arkadaştan borç alıp eksiye inmiş iken, bugün bu kuponlar çok iyi geldi. Paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 152891
Ekli dosyayı görüntüle 152890
Ekli dosyayı görüntüle 152889
Ekli dosyayı görüntüle 152885
Slotta da yüzüm güldü. Gece 80 tlye spin satın aldım 1350 tl verdi. Bereket versin, şansımız bahtımız daim olsun.
Tebrikler şansın daim olsun herhangi bir dağıtım yapmayı düşünüyor musun ?Bugün epey şanslı günüm sanırım. Birkaç gün önce sıfır tl iken hatta arkadaştan borç alıp eksiye inmiş iken, bugün bu kuponlar çok iyi geldi. Paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 152891
Ekli dosyayı görüntüle 152890
Ekli dosyayı görüntüle 152889
Ekli dosyayı görüntüle 152885
Slotta da yüzüm güldü. Gece 80 tlye spin satın aldım 1350 tl verdi. Bereket versin, şansımız bahtımız daim olsun.
Tbrkler
daha önceden hiç yapmadım ama bakiye 20binleri görürse neden olmasınTebrikler şansın daim olsun herhangi bir dağıtım yapmayı düşünüyor musun ?
Dağıtım olsada çekilişle oluyor kardeş onada 500+ üyeler dahil ediliyor.su yazdığın bile sakıncalı bı msj yönetim böyle msjlar istemiyorTebrikler şansın daim olsun herhangi bir dağıtım yapmayı düşünüyor musun ?
Umarım görür kardeş.sen kazanda dağıtım işi kalsın orası kolay yeterki kazan şansın bol olsundaha önceden hiç yapmadım ama bakiye 20binleri görürse neden olmasın
şuan 3binlerde