- 4,355
- 3,609
- 113
ne poktan firma bu ya hesaba her an müdahele ediyorlar anlamadım ben.Küsüratın üzerine önce ekleme yaptılar sonra tekrar sildiler
ne poktan firma bu ya hesaba her an müdahele ediyorlar anlamadım ben.Küsüratın üzerine önce ekleme yaptılar sonra tekrar sildiler
Hayırlı olsun işleme alınması ümidiyleEvet çekim yeni de
İyi o zaman ödeyecekler inş. Rezerve olsun tamam zatenEvet çekim yeni de
Hayirli olsun donmez burdan gelirOnay da aldı bekliyor a geçti hadi bakalım
Hadi hayırlı olsun dost sağ salim gelsinOnay da aldı bekliyor a geçti hadi bakalım
Bir daha bulaşır mısın?Onay da aldı bekliyor a geçti hadi bakalım
Hasi bklm en kısa zmanda gelir umarımOnay da aldı bekliyor a geçti hadi bakalım
Senin altta geldi dost fazla uzatma vermediHayirli olsun donmez burdan gelir
Ödenene kadar bulaşır diyelim buradayida izliyorlardır falan😀Bir daha bulaşır mısın?
Senide dm ye çekecektim de seninki kapalı kaderrrrrrBir daha bulaşır mısın?
Tabiki yatırımlarım devam eder yani büyük site sonuçta sadece ben tanımıyormuşumBir daha bulaşır mısın?
Bosa hayal kurmusuz 300luk dede aldim 27tl verdi insanda sans olucak oda bizde yok 🙂Senin altta geldi dost fazla uzatma vermedi
Sağlık olsun ne diyelim. 1 haftadır hep aynı kader zatenSenide dm ye çekecektim de seninki kapalı kaderrrrrr
O dede zaten hep zengine veriyor fukara hep fukaraBosa hayal kurmusuz 300luk dede aldim 27tl verdi insanda sans olucak oda bizde yok 🙂
Bana güven vermedi sankiTabiki yatırımlarım devam eder yani büyük site sonuçta sadece ben tanımıyormuşum
Golegol çok eski site aslında eskiden betcodaydi altyapı değiştirmişBana güven vermedi sanki
sadece forumda en az 5 şikayet görmüşümdür ödemedi diye betcodaykenGolegol çok eski site aslında eskiden betcodaydi altyapı değiştirmiş
gelir mi nbaTabiki yatırımlarım devam eder yani büyük site sonuçta sadece ben tanımıyormuşum