Bol şanslar dostGelirse 1-2 dosta ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 680811
Bol sans berkGelirse 1-2 dosta ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 680811
Topu kapan değil sokan kazanır dedik hazır z.collins ve k.johnson yer almıyor bencte edwards şovunu yaparsa fark atarlar İndiana ise şahsi düşüncem ezmesi gerekir nopta oynayacak mccollum dışında kimse yok 2 gün önce embidli maxeyli philayı yendiler evde bunları dümdüz etmeleri gerekirRudy Gobert - Victor Wembanyama eşleşmesi miii
embidli 2. yarı oynamadı sakatlanmıştı ama bu maç mccollum la murray e bakar takımTopu kapan değil sokan kazanır dedik hazır z.collins ve k.johnson yer almıyor bencte edwards şovunu yaparsa fark atarlar İndiana ise şahsi düşüncem ezmesi gerekir nopta oynayacak mccollum dışında kimse yok 2 gün önce embidli maxeyli philayı yendiler evde bunları dümdüz etmeleri gerekir
Bol şansGelirse 1-2 dosta ulaşırız Ekli dosyayı görüntüle 680811
Murray cacık ya karşısı çok daha sağlamembidli 2. yarı oynamadı sakatlanmıştı ama bu maç mccollum la murray e bakar takım
bol şanslar dost başlıyorMurray cacık ya karşısı çok daha sağlam
Aynen öyle oldu.keske onada handi oynasaymis dallasta çok rahat gelicek geçmiş olsun berkNew yorktan gidecek gibi duruyor dost
Başta handikap 5 ti ben sonra çevirdim hepsi handikap olmasın diye tühAynen öyle oldu.keske onada handi oynasaymis dallasta çok rahat gelicek geçmiş olsun berk
teksen gittiik bu gece kesk3 hanndiede kalsaysiiBaşta handikap 5 ti ben sonra çevirdim hepsi handikap olmasın diye tüh