- 26,983
- 9,663
- 113
ben olsam beni seçerdim objektif olarakKimi seçecez
ben olsam beni seçerdim objektif olarakKimi seçecez
Bende onu tavsiye edicekdim zaten ona uyan 3 kişisiniz ben geç geldim birazEtkinlik açıp paylaşma niyetinde olanları seçsin dost bence ✋🏾✋🏾
3 4 kişi takip etti bolüstursen herkes kendi oynasaKimi seçecez
Valla öyle dost. Hep bana hep bana diyenlerden ziyade paylaşımcılara öncelik verilmesi taraftariyim hepBende onu tavsiye edicekdim zaten ona uyan 3 kişisiniz ben geç geldim biraz
Olabilir3 4 kişi takip etti bolüstursen herkes kendi oynasa
roll yapan kişi sayısı yarısı takıp edenlerdenValla öyle dost. Hep bana hep bana diyenlerden ziyade paylaşımcılara öncelik verilmesi taraftariyim hep
Bnimde kafa aynı o şekil 4 kişi varmış konuda sen Halil sahgec HamzaValla öyle dost. Hep bana hep bana diyenlerden ziyade paylaşımcılara öncelik verilmesi taraftariyim hep
Konu sahibine kalmış. İster dağıtım ister roll. Ne derse kabulüz. Bekleyelim bakalım ✋🏾✋🏽Bnimde kafa aynı o şekil 4 kişi varmış konuda sen Halil sahgec Hamza
4 roll yapsak 2 si gelse 3erden 6 kişi min kazanç sağlarBnimde kafa aynı o şekil 4 kişi varmış konuda sen Halil sahgec Hamza
Biz gorunmeziz hggBnimde kafa aynı o şekil 4 kişi varmış konuda sen Halil sahgec Hamza
babanda mı matematikçiydi be4 roll yapsak 2 si gelse 3erden 6 kişi min kazanç sağlar
Aynen Dost rollden 2 kişi kazanırsa bile yine kazanamayanlara kazandırılır 🙏🙏4 roll yapsak 2 si gelse 3erden 6 kişi min kazanç sağlar