Bol şanslar dost 👉☘
Bol sans bro murray gelmis
Gecmis olsun bro
Şuna baksana Allah aşkına ya 121 atar dedik 3k yedi piçlerGecmis olsun bro
Gecmis olsun bro fark acilinca mallasti takimlar full yedege dondulerŞuna baksana Allah aşkına ya 121 atar dedik 3k yedi piçler
Abi yedek bile olsa 3.14 vardı 3 sayı lazım nasıl olmaz aklım almıyor nba bu yıl çok kötü adam akıllı hiç kazandırmıyor yaGecmis olsun bro fark acilinca mallasti takimlar full yedege donduler
Valla gecen sene bi macta yanlisim yoksa son 6 dk hic sayi cikmamisti kupon kimindi hatirlamiyorumAbi yedek bile olsa 3.14 vardı 3 sayı lazım nasıl olmaz aklım almıyor nba bu yıl çok kötü adam akıllı hiç kazandırmıyor ya
Bro ben simons oynamadi dimi kupona koyduk adami goremedim kadrodaAbi yedek bile olsa 3.14 vardı 3 sayı lazım nasıl olmaz aklım almıyor nba bu yıl çok kötü adam akıllı hiç kazandırmıyor ya
O yok eksikBro ben simons oynamadi dimi kupona koyduk adami goremedim kadroda
Mactan 20 dk once yapmisdim kuponu nasil koymuslar onu anasini satim.neyse kismet belkide ondan yatcakdik dier kuponuda turner yakdi burdan telafi ettikO yok eksik
Bol sans reis uyku tutmadi
Beni bi o bi bu yaktı şimdi de Boston dan gitti hep tek hay anasını yaMactan 20 dk once yapmisdim kuponu nasil koymuslar onu anasini satim.neyse kismet belkide ondan yatcakdik dier kuponuda turner yakdi burdan telafi ettik
Boston ne yapdi la 12 fark atti ustde geldiBeni bi o bi bu yaktı şimdi de Boston dan gitti hep tek hay anasını ya
125 yapamadı giden kuponları bi görsenBoston ne yapdi la 12 fark atti ustde geldi
Bi kupon daha var 1k bastığım onda da Boston 10 fark geldi mınesota üst geldi Houston 220 gelmedi 4 kupon hepsi tektenBoston ne yapdi la 12 fark atti ustde geldi