- 31,884
- 13,775
- 113
35
Cevrim nekadar kaldi dost ayiptir sormasi yoksa cevrim bitmeden kafayi yiyecegiz heralde 😂Çevrim var mecburuz yarı fiyatına bozmak saçma olur
Ekmaanan yee bari😂Cevrim nekadar kaldi dost ayiptir sormasi yoksa cevrim bitmeden kafayi yiyecegiz heralde 😂
Olur olur yerizEkmaanan yee bari😂
Kasa atsam bitmişti ama yavaş yavaş gidiyorum sağı solu belli olmuyor görüyorsun bakiye çoğalsın basılan miktarıda arttırırız çabuk biter retronun 8 kat bonusu bu yarısından bi tık fazlası bitti gibi iki adım gitsek biter gibiCevrim nekadar kaldi dost ayiptir sormasi yoksa cevrim bitmeden kafayi yiyecegiz heralde 😂
Katık olsn karnın doyar hic yoktanOlur olur yeriz
Hadi qüzel zop yap beKasa atsam bitmişti ama yavaş yavaş gidiyorum sağı solu belli olmuyor görüyorsun bakiye çoğalsın basılan miktarıda arttırırız çabuk biter retronun 8 kat bonusu bu yarısından bi tık fazlası bitti gibi iki adım gitsek biter gibi
İnsallah dost yoksa hepimiz bitecegiz bu stresle 😂Kasa atsam bitmişti ama yavaş yavaş gidiyorum sağı solu belli olmuyor görüyorsun bakiye çoğalsın basılan miktarıda arttırırız çabuk biter retronun 8 kat bonusu bu yarısından bi tık fazlası bitti gibi iki adım gitsek biter gibi
Kasa atsam bitmişti ama yavaş yavaş gidiyorum sağı solu belli olmuyor görüyorsun bakiye çoğalsın basılan miktarıda arttırırız çabuk biter retronun 8 kat bonusu bu yarısından bi tık fazlası bitti gibi iki adım gitsek biter gibi